AcasăNewsPărere controversată după cazul preotului Visarion Alexa. Prima victimă și-a dat consimțământul?!

Părere controversată după cazul preotului Visarion Alexa. Prima victimă și-a dat consimțământul?!

visarion alexaPreotul Visarion Alexa, vizat de alte 5 plângeri pentru agresiune sexuală. Cum își hărțuia enoriașele

Victor Ciutacu a răbufnit după scandalul Visarion Alexa. Jurnalistul admite că este nevoie de schimbarea legislației penale, în sensul întăririi nevoii de consimțământ, dar se întreabă cum se va aplica.

„Pornind de la scandalul Visarion Alexa, o turmă de vietăți isterice nebăgate-n seamă au ieșit la interval cu necesitatea schimbării legislației penale, în sensul întăririi nevoii de consimțământ. E ok, votez pentru, dar cum se aplică? Faci proces verbal înainte de? Păi ți se moaie pofta și mofturosul până formalizezi necesitatea lucrării. Plus că pe multe dintre gureșele astea activiste nu-ți vine să le iei la ture de parc nici dacă ți se oferă fără proces verbal…”, a scris jurnalistul Victor Ciutacu pe Facebook.

Victor Ciutacu o critică pe prima victimă a lui Visarion Alexa

Jurnalistul susține că a citit mărturia extrem de detaliată dată de femeia de 37 de ani care l-a reclamat la poliție, și spune că nu înțelege cum a fost posibil ca victima efectiv să stea nemișcată.

„Mă ridic, vin la voi. Nu m-am mai ridicat de pe vremea Caracalului. Am citit din referat, înțeleg că doamna era îmbrăcată în blugi. Bă, ia bagă-mi mie mâna în blugi fără să mă pot opune și să rămân prostit. (n.r le spune Ciutacu invitaților din studio) Nu i-a pus fusta în cap, ca era în blugi. Ca să îi bagi mâna cu … (n.r moderatorul enumeră părți ale organelor genitale) aia trebe să stea înlemnită. Am înțeles că îl ținea și după gât. Pai și nu putea să îl strângă de gât? Am înțeles că popa a comis-o, în sfântu Altar, da hai să ne înțelegem, că nu suntem toți idioți”, a declarat Victor Ciutacu în cadrul emisiunii de la România TV.

Preotul Visarion Alexa, parohul unei biserici din Capitală, pus sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce a fost acuzat de agresiune sexuală, nu ar fi la prima abatere. A apărut a doua victimă a părintelui Visarion Alexa, care, sub protecţia anonimatului, a făcut dezvăluiri tulburătoare despre spovedaniile sexuale ale părintelui Visarion Alexa.

author avatar
Andreea Vlad
1.151 afisari

10 COMENTARII

  1. Bun ,aia l-a ademenit si apoi a stat ca vaca la taur ,sa-si vare barbosul mana la scorbura ei .
    Chiar daca era nu popa duhovnic ,ci un simplu crestin ,popa trebuia sa reziste tentatiei ,chiar daca aia i se oferea complet goala
    Trebuia sa se gandeasca intai ca e un pacat si ca se afla in biserica
    Daca a facut facultatea de teologie a invatat doua exemple din Biblie primul de asa DA ,al doilea asa NU
    Intai cazul tanarului sclav evreu Iosif ce a fugit de tentatia de a se culca cu nevasta stapanului sau egiptean Potifar .Asa DA
    Al doilea caz ,al regelui evreu David cel iubit de Dumnezeu care a privit cu nesat si dorinta la trupul gol al nevestei unui general de-al lui in timp ce tipa se imbaia intr-o cladire vecina cu a palatului regal
    David cuprins de pofte animalice a adus-o la el si s-a culcat cu ea ,pana la urma dand ordin ca barbatul ei sa fie ucis Asa NU

  2. Cand eram pusti aveam un prieten exttem de zvapaiat,bataus betiv curvar si la un moment dat i-am platit si avocat sa-l scap de arest.Ce dracu ai nene,de ce faci prostii?Zice…mai am un an si ies preot si dupaia fac tot ce vreau….ha ha ha
    Ma umfla rasul cand ma gandesc ce o fi acolo unde e preot

    • EU STIU POVESTI CU UNII INAINTE DE 1989…CU FETE…CARE AU FACUT AVORT…SAU AU COPII DIN FLORI CU ELE…ASA…CA….AM POSTAT ASTA SI PE ZIARE.COM…..
      din ce am citit ar fi directia de operatiuni speciale mai
      acum sincer vorbind sa fac o distinctie intre mai si sri e o pierdere se vreme.
      inainte de 1989 securitatea facea parte din ministreul de interne.
      din ce stiu erau 6 directii,cate servicii secrete sunt azi.
      intre timp tot referitor la Biserica si Biserici v-a scapat o stire ziare.com de acum 3 zile.Foarte Interesanta.
      Collapse incoming: Pope Francis orders Holy See to transfer all assets to Vatican Bank to protect the Church’s finances Wednesday, September 21, 2022 by: Arsenio Toledo
      Pope Francis has ordered the Holy See to transfer all of its financial assets into the Institute for Works of Religion, commonly known as the Vatican Bank, by Oct. 1.
      source.
      https: //www. naturalnews. com/2022-09-21-pope-francis-transfer-assets-to-vatican-bank.html#
      si inca o stire.
      Excepțiile se aplică unor lucrători IT, muncitori din telecomunicații, profesioniști din domeniul finanțelor, precum și unor angajați de la instituțiile mass-media „de importanță sistemică”.
      sursa
      https: //playtech. ro/2022/cine-scapa-de-inrolarea-pentru-razboi-exceptiile-anuntate-de-ministerul-rus-al-apararii/
      Asa cum inteleg lucrurile in timp ce unii si unele sunt preocupati si preocupate ca un popa i-a bagat mana la mizerii unei semimenopauzate altii popi mult mai bogati se agita sa-si piteasca banii iar rusii se pregatesc sa se izoleze cibernetic,au mai facut asta,cautati stiri cu rusia s-a izolat de internet,asadara astia se izoleaza,avand in vedere crah-ul burselor,financiar,al pietelor care va urma.
      poate acest preot nu a ascultat muzica de buna calitate la vremea lui.
      Muzica de noapte – B. U. G. Mafia
      Probabilitate de risc maxima
      Cand o p**da te ia si iti spune f***-ma
      APOCALIPSA FINANCIARA PLACUTA

    • @SilverFox 2022-09-23 11:11 11:11:43

      am incercat in ultimii ani,20 sa zicem sa citesc mult
      Am citit cat de multe stiri informatii pareri pe forumuri,articole stiintifice sau documentatie.
      ce spuneti Dvs sau alti cititori…da…Stiu…Daca e sa incerc sa dau un Sfat Bun…nu doar preotilor…Oamenilor in general…evitati aceste neoameni din sistemul opresiv…se numeste sistemul national de aparare(al poliicienilor)…pe cei din magistratura(lex-i) sau hipocrati…evitati turnatorii…sunt peste tot….cu acest caz m-am lamurit…sunt cei din directia de operatiuni speciale din mai asa cum grupul de comunicare strategica tot de la ma s-a transformat in ceva cu discriminarea…aceiasi oameni…cauta sa „conspire” sa „teasa panze de paianjen”….ii vad zi de zi…ce pot spune…acest preot a gresit ca s-a lasat atras in capcana…nu e nici ped ofil nici hom osexual…iar acea femeie daca l-a provocat timp de 2 ani….e om….nu Dumnezeu….evitati acesti „oameni” din „servicii secrete…conspiratii….masonerii…alte astfel de organizatii”…doar niste amatori de viata buna sau frustrati de viat din perioada scolii…oricum…asta cu ascunzisuriel e clar minte femeiasca…ati ras de episcopul ala maghiar parca de la oradea cu acea femeie…pare acelasi mod de operare…pentru linistea dumneavoastra in maxim 2 luni se vor linisti toti acesti „oameni”….si au o mare problema….sunt vedete…sunt cunoscuti….nu au fost…low profile….undercover….toata viata lor cat mai au de trait….vor purta anatema asta…vor fi damnati….proscrisi….de evitat aceste „suflete ciumate”….

    • aici e o discutie si tine de educ atia din familie
      Ce sa va spun.ce po vestiti.eram in 2019.la Manastirea Cernica.La Parastasul Unei Rude.si doi.un el si o ea.in timpul Slujbei..mai aveau putin si se cala !reau in Biserica.ea avea initiativa.poate nu v-ati prins ca .intotdeauna femeia alege.iar unele rele.desi aleg.striga „vi !ol”.dupa asta
      Cu Manastirea Cernica.s-a „curatat karma”.cautati ca a fost un accident mo %rtal chiar in curtea Manastirii acum un an sau dois-a cam incheiat discutia

    • pot presupune dupa ce am cunoscut destui oameni ca ele fac ce au vazut la ma!mele si b!unicile lor
      daca aceastea au fost am!ora!le sau im!ora!le.sunt si fet!ele lor idem si la fel.pentru o per!eche de cio!rapi de mat!ase.un tel!efon.o ma!sa la resta!urant
      Daca e sa Fiu Spirit Liber Pa!na La Ur!ma Desf!ra!ran!at/Des!f!rana!ta nu e cel/cea care are 1-2-10 par!teneri se!x!uali in timpul vietii ci acel/acea care face asta din interes si cu asta basta

  3. Unul care ‘se citează pe sine’ sare în apărarea fățarnicilor din ‘ BOR SRL”, ghinion, apar și alte plângeri iar împielițatul, ups, împricinatul și-a recunoscut fapta, conform media.

  4. O poveste urâtă și nu ni se spune adevărul din nicio parte. Orice persoană adultă își poate da seama de asta. Doamna respectivă a ispitit un preot care a acționat ca un bărbat oarecare aflat la vârsta când vrea să arate că mai ” poate”. Au păcătuit. Dar nu sunt primii și nici ultimii.

    • @Nimic nou pe lume 2022-09-23 13:08 13:08:31
      ASTA E PENTRU ULTRA HABOTNICI
      „Un bărbat de 58 ani, din județul Olt, a decedat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, după ce a mâncat pește gătit acasă.
      Diagnosticul, confirmat după decesul pacientului, a fost acela de intoxicație cu toxină botulinică.
      Bărbatul a ajuns la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Slatina în 15 sepetmbrie 2022. Respira greu și tușea. A fost internat în secția ORL, însă a fost consultat pe parcursul internării de medici din mai multe specialități.
      Pacientul a decedat în 21 septembrie 2022 în secția Terapie Intensivă, starea acestuia degradându-se, pe parcursul internării, de la o zi la alta.
      „Este vorba de un pacient de 58 ani, din mediul rural, care s-a prezentat în 15 septembrie la Spitalul Slatina, a fost internat, și diagnosticul de deces, după autopsie, este stop cardio respirator și intoxicație cu toxina botulinică. Ancheta este în derulare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Olt, Gabriela Gogiu.
      La DSP Olt se așteaptă și rezultatul altor probe recoltate, ancheta nefiind finalizată.
      NicioLae rank 5.Daca ati fi dat un semn de inteligenta nu spuneati
      asta.nu trebuie sa Stiu.Eu.Doar Dumnezeu Le Stie Pe Toate
      asadar si prin urmare…prin urmare si asa deci….condoleantele sunt puse
      dar sa incerc o explicatie Teologica…Ortodoxa….a mancat peste s-au s-a internat in data de 15 Septembrie.era Sarbatoare si Cruce Neagra in Calendar.puteti intreba un Preot daca era sau nu dezlegare la peste.cu certitudine urma o zi de post.a decedat intr-o zi de post.21 parca.in calendar e Sf Prorooc Iona.parca e ala pe care l-a inghitit un peste
      puteti studia si asta….”astăzi e sărbătoare de cruce neagră! ce inseamnă, de fapt, și care e diferența față de crucea roșie?”.La Catolici sunt 4 culori liturgice.alb.rosu.verde.violet.semnificatia.ar fi cam clara.dar o puteti descoperi si singuri
      15 j † Sfantul Ierarh Iosif cel Nou de la Partos
      16 v Sfanta Mucenita Eufimia Post
      17 s † Sfanta Mucenita Sofia si fiicele sale, Pistis, Elpis si Agapis
      18 d Sfantul Eumenie, episcopul Gortinei
      19 l Sfintii Mucenici Trofim, Savatie si Dorimedont
      20 m Sfantul Eustatie si sotia sa, Teopista, cu cei doi fii: Agapie si Teopist
      21 m Sfantul Proroc Iona; Sfantul Apostol Codrat Post
      22 j † Sfantul Teodosie de la Brazi
      23 v Zamislirea Sfantului Ioan Botezatorul Post
      24 s Sfanta Mucenita Tecla; Sfantul Siluan Athonitul
      25 d Sfanta Cuvioasa Eufrosina; Sfantul Serghie de Radonej
      26 l † Sfantul Domnitor Neagoe Basarab; Sfantul Ioan Evanghelistul
      27 m † Sfantul Antim Ivireanul
      28 m † Sfantul Cuvios Hariton Marturisitorul Post
      29 j Sfantul Chiriac Sihastrul
      30 v Sfantul Grigorie Luminatorul Post
      pai ce sa zic….mai urmeaza niste sarbatori.post.cruci negre rosii
      https: //www. crestinortodox .ro/calendar-ortodox/2022-septembrie/
      https: //www .stiridinlume. ro/life-style/ce-inseamna-sarbatoare-cu-cruce-neagra-si-ce-nu-se-face-de-fapt-in-aceasta-zi-65147.html
      https: //doxologia. ro/viata-sfant/viata-sfantului-prooroc-iona
      https: //www. fanatik .ro/astazi-e-sarbatoare-de-cruce-neagra-ce-inseamna-de-fapt-si-care-e-diferenta-fata-de-crucea-rosie-19064684

  5. Cand parintele i poponar ca Pornohaci i rau f rau. Cand abuzeza baietei iar e rau. Acum a vrut si popa a vrut sa-si incalzeasca nitelusi degetelele inghetate in matasea calduroasa a enoriasei bune de impins la deal.
    E de neinteles. Sa ne hotoram ce vrem.
    copii
    barbati
    femei
    Eu optez pt femei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger