AcasăNewsParcurile din Capitală au fost ÎNCHISE. Amenzi de până la 5.000 de...

Parcurile din Capitală au fost ÎNCHISE. Amenzi de până la 5.000 de lei pentru „temerari”

La fix o săptămână de când autoritățile trimiteau mesaj după mesaj, ca reacție la imaginile surprinse în parcuri din Capitală, cu oameni care, îmbiați de vremea foarte frumoaseră, nesocotiseră recomandările de a rămâne în casă, autoritățile au luat măsuri radicale.

Astfel că, din această sâmbătă, toate parcurile din București administrate de Primărie – fie cele mari, cum ar fi Herăstrăul, fie cele din cartiere – au fost închise, tocmai pentru a se încerca pe cât posibil limitarea înmulțirii infectărilor cu noul coronavirus. „Sperăm ca acest moment să fie un moment în care cetăţenii să înţeleagă încă o dată că depinde totul de comportamentul nostru şi de aceea recomandarea noastră este să fie respectată această interdicţie. (…) Rostul acestei interdicţii este ca noi să înţelegem odată pentru totdeauna că (,) comportamentul nostru este esenţial pentru combaterea acestei epidemii”, a subliniat viceprimarul Aurelian Bădulescu.

E important de avut în vedere încă un aspect – nu vor lipsi amenzile, în cazul în care se va constata că aceste dispoziții nu sunt respectate. Cei care se vor aventura în parcuri după ce s-a impus limitarea, adică începând de sâmbătă de la ora 14, riscă amenzi între 100 și 5.000 de lei, din câte a anunțat viceprimarul Capitalei.

Pe anunțurile plasate la intrarea în parcuri se menționează că măsura se aplică pe durata stării de urgență.

author avatar
Cristina Stefan
216 afisari

1 COMENTARIU

  1. Si nazistul asta cu mintile ratacite e cel care se joaca de-a divinitatea cu sufletele si mintile oamenilor ???
    Va veni in curind ziua in care astfel de specimene odioase vor disparea de pe fata Pamintului fiindca, nemernicii astia, gen badulescu, firea, iohaniss, orban, cercel, rafila, vela arfat vor genera, pina la urma, mult mai multe victime, mutilate pentru tot restul vietii, decit arma bacteriologica aruncata peste Lume de criminalii care au creat-o.
    Ba scirba dementa, vom iesi cu zecile de mii in parcuri si pe strazi si ne vom sterge la cur cu ordinele voastre nemernice, fiindca fara aer si miscare VOM MURI SAU VOM INNEBUNI SI VOM VENI SA VA LUAM GITUL !
    Atunci ce veti face, veti trage in noi, fiindca amenzile voastre vor fi bune de hirtie higienica.
    Adica de ce sa nu iasa citiva oameni intr-un parc pustiu, fiindca v-ar jigni pornirilor voastre de temniceri nebuni ?!
    Cit despre apararea contra propagarii virusului, pe care voi ati intirziat criminal doua luni sa luati masuri de combatere, ca sa faceti alegeri si alte mirsavii, vor avea oamenii grija sa le ia, fiindca e vorba de viata lor, amarita si promiscua dar, totusi, viata !
    Mai bine cautati si aplicati RAPID TRATAMENTE, CUM FAC ALTE TARI CU SUCCES, SI MAI TERMINATI CU SFATURILE INEPTE, DATE INTR-UN LIMBAJ DE LEMN DESAVIRSIT.
    ABANDONATI SI SLUGARNICIA JEGOASA FATA DE OMS SI ALTE INSTANTE SCLAVAGISTE, CARE IN SETEA LOR DE SINGE RESPING MEDICAMENTE SI REZULTATELE OBTINUTE DE MEDCI SI CERCATATORI STRAINI, CA SA ASTEPTAM VACCINUL CE II VA IMBOGATI PE CRIMINALI CU MULTE MILIARDE DE EURO.
    NU MAI E MULT PINA CIND POPORUL VA EXPLODA !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger