AcasăNewsParcul Natural Văcăreşti, mistuit de un nou incendiu! 4.000 de metri pătrați,...

Parcul Natural Văcăreşti, mistuit de un nou incendiu! 4.000 de metri pătrați, făcuţi SCRUM! (VIDEO)

Parcul Natural Văcărești, delta din inima Bucureştiului, a fost afectat, joi după-amiză, de un nou incendiu. Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență București Ilfov, s-au făcut scrum 4.000 de metri pătrați.

La fața locului au acţionat imediat 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Incendiul, aproape de Splaiul Unirii

Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la vegetația din Parcul Natural Văcărești, suprafață afectată 4000 mp. Incendiul este localizat”, potrivit datelor comunicate de pompieri.

Zona în care a izbucnit incendiul se află la câteva sute de metri distanță față de Splaiul Unirii.

author avatar
Andrei Ștefan
412 afisari

9 COMENTARII

  1. ZIARE.COM UN SITE DE COCALARI 2022-05-19 18:13 18:13:25
    ZIARE.COM UN SITE DE JIGODII ANALFABETE CE NU AU NIMIC COMUN CU JURNALISMUL !
    COPISTI , PLAGIATORI AGRAMATI , ESCROCI CE FAC DE RAS PRESA ROMANEASCA CE SI-AU CREAT CONTURI PE ZIARE.COM SI FAC COMENTARII ELOGIOASE SI SE PUNCTEAZA LA ARTICOLELE CE POSTEAZA IN PREALABIL ! GREATA SI SCARBA JURNALISMULUI ROMANESC
    ACEST SITE DE COCALARI IDIOTI TREBUIE DESFIINTAT

    CENZUREAZA SI INSULTA SI JIGNESC GRAV CITITORI SI CEI CE FAC COMENTARI CRITICE LA ARTICOLELE LOR DE ANALFABETI

  2. Pas cu pas s-a ales praful si cenusa si de Parcul Vacaresti,la fel ca de Romania esuata.Normal,doar ambele se afla sub inaltul patronaj al Cocotatului Pielelunga.

  3. cine crede ca poate exista in buricul targului un parc natural/delta!? se insala! mai devreme sau mai tarziu va trebui asanata zona! inca nu au iesit taratoarele pe strazi si sa va intre in case? nu mai e mult. o vara caniculara si va fi exact ce va trebuie!

    • 1. Nu e buricul târgului;
      2. Nu ar fi singurul;
      3. Este excent;
      4. Târâtoarele nu vin în oraș din pădure, sau hai să ardem și Herăstrău, Plumbuita..
      5. În general se opun cei care cultivau pe terenul nimănui, cei cu interese imobiliare și iubitorii de betoane;
      6….

      • ramane de vazut! uita-te si vezi cam la ce distanta de la sunt locuinte. Groapa de gunoi a lui Ouatu se afla între Cimitirul Sfânta Vineri și Cimitirul evreiesc Filantropia din București, suprapusă cu aproximație peste actualul Parcul Regina Maria asa ca nu e chear tarziu!

        • Groapa lui Ouatu (care de altfel era în mai multe orașe) oferea cu totul alte condiții. Șărpili nu îi prost să se ducă de la condiții bune. Da, au fost – chiar anul trecut – șerpi în Cișmigiu, în Herăstrău am văzut de multe ori. Nu cred că ar trebui să le dam foc.

  4. Nu este un parc, e o gârlă neamenajată plină de țințari și șerpi. E un focar de boli. Cred că nu sunt bani să-l asaneze.
    E ultima „groapă a lui Ouatu” din București.

    • Asta este pur și simplu o minciună grosolană, probabil aruncată pentru cine nu a fost acolo. Sau de cineva pentru care distracția se măsoară în ore petrecute în club și kilometrii pătrați de Mall vizitați. Sau de cei cu interese. Cine provoacă astfel de incendii, merită să facă ani grei de pușcărie. Este amenajat în anumite zone, fiind un PARC NATURAL și este foarte frumos.

      • Ghertoilor care au comentat mai sus le curge tarana din buletin! acum sunt baieti de oras, ce nevoie au de parc natural.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger