AcasăNewsParchetul, sesizat in cazul invatatoarei spagare (VIDEO)

Parchetul, sesizat in cazul invatatoarei spagare (VIDEO)

Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2 a fost sesizat in cazul invatatoarei care cerea bani parintilor pentru a da spaga tuturor angajatilor dintr-o scoala din Capitala.

Plangerea a fost facuta luni, 30 decembrie, de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB). Asadar, invatatoarea Dana Blandu de la Scoala nr. 10 din Bucuresti a fost acuzata ca ar fi cerut parintilor bani de cadouri.

Reprezentantii Inspectoratul Scolar spun ca aspectele penale ale acestui caz vor fi analizate de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2, iar cele administrative, de catre unitatea de invatamant. Potrivit Romania TV, procurorii vor incepe cercetarile in acest caz abia din data de 6 ianuarie, pentru ca pana atunci este vacanta si toti angajatii sunt in concediu. Tot atunci va fi chemata pentru mai multe discutii si mama unui elev, cea care a facut denuntul.

Tot scandalul a pornit de la o inregistrare video data presei, prin care este surprinsa o discutie dintre invatatoarea si parintii unei clase primare. Cadrul didactic le-a cerut parintilor sa cumpere cadouri pentru toate cadrele didactice, dar si pentru bodyguarzi, femei de serviciu si asistentele medicale din unitatea de invatamant si chiar a facut un mare scandal cand a vazut ca parintii nu au strans mai multi bani pentru a da cadouri tuturor.

[youtube]uoll9xAipkU[/youtube]

author avatar
Andra Nesu
382 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger