AcasăNewsParchetul General preia Transelectrica

Parchetul General preia Transelectrica

Marius Dănuț Carașol nu a mai raspuns la telefon

Procurorii de la PÎCCJ s-au autosesizat în cazul directorului de la Transelectrica, Marius Dănuț Carașol, acuzat că și-a falsificat diploma de inginer. Parchetul verifică, astfel, dacă există fapte de natură penală. Ma mult, ieri, s-a decis revocarea lui Carașol din funcția de președinte al companiei, cât și din poziția de membru al directoratului. Decizia a fost luată de către Consiliul de Supraveghere al companiei.

Marius Dănuț Carașol nu a mai raspuns la telefon

Forul de conducere s-a reunit, după ce Edupedu.ro a dezvăluit că Marius Dănuț Carașol și-a falsificat CV-ul, spunând că a absolvit Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnica București. Universitatea a răspuns, însă, că directorul Transelectrica “a fost student al UPB, dar nu a finalizat studiile”, adică nu și-a susținut licența. Contactat ieri și întrebat dacă a absolvit Universitatea din București, Carașol a răspuns: “Eu sunt într-o ședință la Sibiu, luați legătura cu colegii mei”. La insistențele jurnaliștilor, Carașol a declarat: “Nu pot să vorbesc. Vă mulțumesc!”, și a închis telefonul., iar ulterior nu a mai fost de găsit.

author avatar
Ramona Feraru
615 afisari

3 COMENTARII

  1. Situația este generala. Asta nu este o excepție. Excroci, grupuri infractionale, indivizi și individe mai mult decât dubioși au pus mâna pe infrastructura de baza a României. Numiri politice pentru amante, neveste, fini,cumetri.

  2. Golaneala zisa guvernare isi arata mizeria,hotia ,prostia cu care a DISTRUS ECONOMIA TARII !.
    Se va pune batista pe tambal ca in mii de cazuri ,dosarul va trece la raftul cu praful de-o palma si in asteptarea prescrierii faptelor :fals ,uz de fals ,insusirea de mijloace necuvenite ,uzurparea autoritatii statului,destule cat sa infunde puscaria pe zeci de ani intr-o tara normala.
    Nici la bani n-o sa-i umble ,n-o sa se gaseasca prejudiciu ,n-o sa-i fie umblat la pensie ,astea-s mizilicuri pe linga ce-o incartit derbedeul cat o fost mare scula pe bascula .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger