AcasăNewsParchetul General preia ancheta in cazul incendiului devastator din Constanta, soldat cu...

Parchetul General preia ancheta in cazul incendiului devastator din Constanta, soldat cu trei decese

Procurorii din cadrul Parchetului Instantei Supreme vor prelua ancheta in cazul incendiului care a distrus, sambata noapte, un local constantean, provocand moartea a trei tinere dansatoare si ranirea altor patru persoane.

Ancheta in cazul dezastrului din Constanta continua. Pe fondul vestilor bune despre starea de sanatate a colegei celor trei victime, adusa de urgenta la Spitalul de Arsi din Capitala, care pare sa se fi imbunatatit usor, luni, iar fata poate respira singura, fara sa mai fie nevoie sa fie intubata, oamenii legii continua sa adune probe si marturii, cu ajutorul carora sa elucideze cazul.

Cazul a fost preluat, conform digi24.ro, de reprezentantii Parchetului Inaltei Curti, iar specialistii urmeaza sa stabileasca exact cauzele care au dus la declansarea valvataii. Mai mult, oamenii legii vor afla daca tinerele dansatoare erau angajate in conditii legale, dar si daca acea constructie in care se aflau restaurantul libanez, dar si un club avea autorizatiile la zi. Totodata, se verifica si daca in acest caz au fost respectate normele de siguranta a angajatilor, dar si a clientilor localului.

Sursa foto: cugetliber.ro

177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger