AcasăNewsParchetul General face ancheta dupa moartea lui Silviu Ionescu

Parchetul General face ancheta dupa moartea lui Silviu Ionescu

Silviu Ionescu (sursa foto romaniatv.net)

Procurorii de la Parchetul General vor demara o ancheta in dosarul mortii lui Silviu Ionescu, fostul insarcinat cu afaceri al Romaniei in Singapore.

Silviu Ionescu (sursa foto romaniatv.net)

Condamnat la sase ani de inchisoare, dupa ce a produs doua accidente de circulatie in Singapore, Silviu Ionescu a fost incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde a si murit in decembrie anul trecut.

Autopsia a relevat faptul ca Silviu Ionescu a murit din cauza unei infectii pulmonare, dar membrii familiei au sustinut in permanenta ca moartea acestuia a fost cel putin suspecta.

Membrii familiei lui Silviu Ionescu au acuzat autoritatile ca „a existat o neglijenta. I s-a refuzat tratamentul la un spital civil. Am fost anuntati cu doar cateva ore inainte de deces ca starea sa de sanatate s-a agravat”.

Procurorii de la Parchetul General au admis, in cele din urma, reclamatiile facute de membrii familiei lui Silviu Ionescu si au decis sa demareze o ancheta.

author avatar
Cristi Ionita
319 afisari
Zenville

Ultimele știri

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...
proger