AcasăNewsParchetul general a preluat cazul politistului acuzat ca a condus fara permis,...

Parchetul general a preluat cazul politistului acuzat ca a condus fara permis, chiar si masini de serviciu

Cazul subcomisarului Capilnas, acuzat ca a condus fara carnet, inclusiv masini de serviciu, a fost preluat de catre procurorii PICCJ.

Din dispozitia procurorului general al Parchetului de pe langa Instanta Suprema, cercetarea in cazul lui Augustin Capilnas a fost preluata, vineri, de la Parchetul judecatoriei sectorului 5, de catre procurorii Parchetului General. Potrivit comunicatului Ministerului Public, Capilnas este cercetat pentru fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

„Din primele verificari a rezultat faptul ca subcomisarul de politie Capilnas Agustin, ofiter in cadrul Directiei Rutiere, in perioada februarie 2012 – septembrie 2013, a condus pe drumurile publice de pe raza mai multor judete masini de serviciu apartinand I.G.P.R., fara a detine permis de conducere. Politistul a prezentat un document in fotocopie reprezentand un permis de conducere, care avea inscrise datele personale si fotografia sa, act care, insa, era emis pentru un alt titular”, mentioneaza sursa citata.

181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger