AcasăNewsParchetul a cerut "constatari tehnico-stiintifice", in cazul produselor Hexi Pharma

Parchetul a cerut „constatari tehnico-stiintifice”, in cazul produselor Hexi Pharma

(foto: b1.ro)

Unul dintre pasii pe care ii include ancheta in cazul dezinfectantilor folositi in spitale il constituie o serie de  expertize tehnico-stiintifice asupra produselor Hexi Pharma.

(foto: b1.ro)

In continuarea verifcarilor pe care procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte le fac in acest caz, aflam ca, la o zi de cand Judecatoria Sectorului 5 a dispus blocarea, practic, a oricarei incercari de dizolvare sau lichidare a acestei firmei, in urmatoarele doua luni, institutia asteapta rezultatele unor teste de specialitate in cazul biocidelor.

Mai precis, din cate se anunta intr-un comunicat facut public in aceasta dimineata, din directia Ministerului Public, procurorii care se ocupa de aceasta cauza au solicitat realizarea a doua astfel de proceduri, mai exact a doua”constatari tehnico-stiintifice asupra produselor „Hexi Pharma””.

Insa aceste constatari nu sunt singurele etape ale procedurilor aflate in pline desfasurare, dau asigurari anchetatorii. Despre acestea, insa, nu s-a dat niciun fel de amanunt. „Totodata, procurorii efectueaza si alte acte de urmarire penala care nu pot fi facute publice in acest stadiu al anchetei”, mentioneaza anchetatorii.

83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger