AcasăNewsParchet: Serban Huidu nu a comis intentionat accidentul, nu va fi retinut!

Parchet: Serban Huidu nu a comis intentionat accidentul, nu va fi retinut!

Serban Huidu, imediat dupa accident

Prim-procurorul Carmina Reit de la Parchetul Judecatoriei Brasov a anuntat, luni, ca nu exista niciun fel de element de infractiune intentionata in cazul lui Serban Huidu, astfel ca nu se pune problema, deocamdata, sa fie luata o masura privativa sau neprivativa de libertate.

Serban Huidu, imediat dupa accident

Ea a precizat ca o astfel de masura nu poate fi luata in conditiile in care „nu exista niciun fel de infractiune intentionata”.

Intrebata daca la acest moment serban Huidu este audiat la Spitalul Judetean Brasov, unde este internat in continuare, Reit a spus ca niciun procuror nu se afla la unitatea medicala pentru a-l audia pe Serban Huidu, subliniind ca dosarul este in cercetari la Politie.

Prim-procurorul Carmina Reit a mai spus ca daca se constata necesara audierea lui Serban Huidu la Parchet va fi emisa o citatie pentru a se prezenta, insa a reafirmat ca dosarul este in instrumentarea Politiei, iar in prezent procurorul doar supravegheaza.

Accident Serban Huidu: Toate detaliile despre nenorocirea Carcotasului FOTO/VIDEO

Oana Zavoranu: „Pentru Huidu este pedeapsa divina!”

Mircea Badea despre accidentul lui Huidu: „Nu ma intereseaza nici daca sta zece ani la inchisoare”

Serban Huidu, urmarit de ghinioane. VEZI ce spun astrele despre accidentele sale!

Reit a mai afirmat ca Serban Huidu este cercetat pentru ucidere din culpa si risca o pedeapsa cuprinsa intre un an si opt ani de inchisoare.

 

author avatar
Ciprian Purice
777 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger