AcasăNewsParchet: Cauza accidentului in care a fost implicat Serban Huidu

Parchet: Cauza accidentului in care a fost implicat Serban Huidu

Accidentul in care a fost implicat Serban Huidu s-a produs din cauza ca vedeta TV nu a adaptat viteza la conditiile de drum, in momentul in care masina condusa de realizatorul Tv a ajuns pe contrasens si a lovit autoturismul Logan, soseaua fiind umeda. Aceasta este concluzia Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Jutitie (ICCJ), anuntata vineri.

Huidu a ajuns cu masina pe contrasens pentru ca nu a adaptat viteza la carosabilul umed, indica cercetarile facute pana la aceasta ora in cazul accidentului de pe DN1 in care a fost implicat, duminica trecuta, realizatorul TV, a anuntat vineri Parchetul ICCJ. „Din probatoriul administrat pana la acest moment al urmaririi penale reiese ca in urma neadaptarii vitezei la conditiile de drum (carosabil ud) realizatorul TV a patruns cu masina pe contrasens si a lovit autoturismul Dacia in care se aflau trei persoane”, titreaza Mediafax.

De asemenea, in comunicat se mai precizeaza ca in urma accidentului din Timisul de Sus, Brasov, cei doi copii ai lui Huidu au necesitat sub zece zile de ingrijiri medicale (fapt care nu atrage raspunderea penala). Celelalte doua pasagere ale autoturismului condus de Huidu -sotia acestuia, Cristina Huidu si bona copiilor – au avut rani care necesita sub 60 de zile de ingrijiri medicale, insa femeile nu au depus plangere impotriva realizatorului TV.

Se asteapta rezultatele expertizei tehnice auto

Potrivit comunicatului Parchetului, in etapa urmatoare a cercetarii vor fi „stabilite obiectivele pentru efectuarea expertizei tehnice auto„. Cum acest lucru implica citarea tuturor partilor, incluzand aici si rudele victimelor, demersul a fost programat pentru saptamana viitoare.

De asemenea, in documentul emis de Parchet se precizeaza ca Huidu trebuie sa depuna la dosar o serie de acte medicale, trimise de medicii austrieci care l-au tratat dupa accidentul de la schi, din iarna trecuta. Acestea vor fi anterior traduse in limba romana.

Concluziile legistilor cu privire la moartea celor 3 pasageri ai Loganului

Concluziile legistilor in cazul celor trei victime ale accidentului in care a fost implicat Huidu au fost ca moartea acestora a fost una violenta, „cauzata de hemoragii interne si externe, consecutive, in principal din cauza rupturilor de organe interne”, se mai arata in comunicatul Parchetului ICCJ.

Duminica trecuta, Serban Huidu, aflat la volanul unui autoturism de teren, a fost implicat intr-un grav ccident de circulatie pe DN1, la Timisul de Sus. Masina lui Huidu a ajuns pe contrasens, lovind un Logan, in care se aflau trei persoane. Femeia si cei doi barbati din autoturism au murit. In masina lui Huidu se aflau sotia, cei doi copii si bona acestora. Baietii lui Huidu au scapat fara rani, in vreme ce Cristina Huidu si bona celor mici au avut lovituri la picioare.

441 afisari

1 COMENTARIU

  1. ‘LACRIMA RUTIERA ‘ COMEMOREAZA VICTIMELE TRAGEDIILOR RUTIERE IN PIATA UNIVERSITATII PE 20 NOIEMBRIE 2011.
    ‘LACRIMA RUTIERA’ comemoreaza anual inca din 2001 victimele genocidului rutier in care mor OAMENI, marea lor majoritate oameni nevinovati. Cat priveste cauzele ce au deteminat initiativa si derularea acestui proiect veti gasi saptamana viitoare intr-un cotidian central de mare tiraj si veti intelege mai bine tragedia si cosmarul prin care au trecut si trec si in continuare mii de victime ale tragediilor rutiere amplificate intr-o justitie inechitabila, generatoare indirect de alte tragedii necondamnate in mod real si echitabil.
    VA ASTEPTAM IN PIATA UNIVERSITATII PE 20 NOIEMBRIE CAND II PUTEM COMEMORA PE CEI DRAGI APRINZAND LUMANARI, DEPUNAND FLORI SI VARSAND O…LACRIMA RUTIERA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger