AcasăNewsParastasul de 40 de zile al Regelui Mihai. Nepotul Nicolae, alaturi de...

Parastasul de 40 de zile al Regelui Mihai. Nepotul Nicolae, alaturi de Familia Regala

Custodele Coroanei, Margareta, sora sa, Principesa Maria, Principele Radu, precum si fostul principe Nicolae si logodnica acestuia din urma au participat sambata la pranz la ceremonia de pomenire savarsita la Vechea Catedrala Episcopala si Regala de la Manastirea Curtea de Arges in memoria Regelui Mihai.

 

UPDATE: In catedrala, Custodele Coroanei a dat mana si apoi l-a pupat pe obraji pe nepotul Nicolae. La fel a facut si sora cea mica a MS Margareta, Principesa Maria.
–––––

Slujba a fost oficiata de Arhiepiscopul Calinic al Argesului si Muscelului, alaturi de un sobor de preoti.

Totodata, zeci de oameni simpli au tinut sa fie prezenti la parastasul de 40 de zile de la trecerea la cele vesnice a fostului suveran al Romaniei, care a parasit aceasta lume in decembrie anul trecut, gasindu-si sfarsitul la resedinta sa din Elvetia.

sursa foto: captura video TVR1

200 afisari

1 COMENTARIU

  1. ARGEȘ 5/13 IISUS 5, MARIA 5, TIȘBITUL 13; ARGE.Ș. ARGE-Georgeta, Ș-Șa. Georgeta în șaua lui Tișbitul. Georgeta a fost mama mea (1955-2004).
    Legenda meșterului Manole(Eu) creată după Casa Raiului în care stau(Mănăstirea Curtea de Argeș) și moartea mamei mele(soția meșterului Manole).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger