AcasăNewsParanghelia lui Igas, pe baza de cotizatie

Paranghelia lui Igas, pe baza de cotizatie

Civilii patruleaza, politistii fac ore suplimentare si opresc circulatia in Centrul Capitalei ca sa le faca drum soferilor de ministri, ceea ce nu se intampla nici la vizitele oficiale ale lui Ceausescu.

Sa fie sanatos, dar asa ceva nu se face! O fi fost ziua omului de nastere, dar aparitia pe lume a pruncului Traian Igas nu este declarata nici sarbatoare nationala si nu se regaseste nici macar printre cele cuprinse in calendarul ortodox.

Si atunci, de ce s-a venit la paranghelie cu antemergatori moto si auto cu girofaruri, asa cum protocolul prevede doar pentru coloanele sefilor de stat aflati  in vizite oficiale? Si de ce sa fie oprita circulatia in buricul Capitalei, la ora de varf,  doar pentru ca soferii invitatilor nu stiau sa iasa din curtea restaurantului nici macar din doua miscari? A fost ziua lui Igas. Ei, si?

Mai ieftin ca „la varice”

Civilii patrulează şi poliţiştii fac ore suplimentare în jurul restaurantului MAI

Preturile de la carciuma Internelor sunt mai „promotionale” si decat alea de la „bombele” de cartier, celebre sub numele de „la varice”. Asta nu-i neaparat rau, mai ales ca, teoretic cel putin, din aceste inlesniri se poate infrupta orice cadru MAI. Cu conditia obligatorie de a achita cotizatia de 60 de lei pe an, pentru a avea acces la restaurantul „EXCELSIOR”. Ceea ce, cu siguranta, a facut si sarbatoritul. Ca doar nu si-o fi decontat toata nota de plata pe protocol.

Agenţii opresc circulaţia în Centrul Capitalei ca să le facă drum şoferilor de miniştri, ceea ce nu se întâmpla nici la vizitele oficiale ale lui Ceauşescu

Oricum, chiar si la neverosimilul pret de  4,8  lei suta de grame de ceafa si 9 lei sticla de vin , la peste 80  de  invitati tot l-a costat  ceva pe ministrul care, pentru a face economii, a dat 12 000 de oameni afara din sistem.

Sigur ca si acestia i-au urat toate cele bune, atata doar ca Traian Igas a benchetuit neconsolat. Nu a avut parte de singurul cadou pe care si-l dorea, vizita presedintelui Traian Basescu. A venit in schimb inlocuitorul sau, Gabriel Oprea.

author avatar
Catalin Tache
866 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger