AcasăNewsParada de 1 decembrie ne face incurcaturi in trafic

Parada de 1 decembrie ne face incurcaturi in trafic

Ca in fiecare an, parada organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei vine si cu niscaiva restrictii rutiere.

Conducatorii auto au fost sfatuiti sa opteze pentru una dintre rutele ocolitoare

Pentru ca festivitatea sa fie fara de cusur, militarii vor face mai multe repetitii in datele de 22, 25 si 27 noiembrie. Pentru repetitia din 27 noiembrie, Brigada de Politie Rutiera din Bucuresti a anuntat ca circulatia va fi inchisa pe Sos. Kiseleff si pe strazile adiacente, intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe Str. Alexandru Constantinescu, intre Piata Arcului de Triumf si Bd. Marasti, pe Bd. Alexandru Averescu, intre Piata Arcului de Triumf si Bd. Marasti si pe Bd. Constantin Prezan, intre Piata Arcului de Triumf si Piata Charles de Gaulle. Totodata, va fi restrictionat temporar traficul rutier pe Bd. Marasti si Str. Ion Mincu. Restrictiile de circulatie sunt valabile si pentru data de 1 decembrie, cand va avea loc parada militara, au mai precizat reprezentantii Politiei. Totodata, acestia i-au sfatuit pe conducatorii auto sa aleaga una dintre urmatoarele rute ocolitoare:

– Sos. Bucuresti-Ploiesti – Piata Presei Libere – Piata Montreal – Bd. Marasti – Str. Alexandru Constantinescu – Piata Domenii – Bd. Ion Mihalache.

– Sos. Bucuresti-Ploiesti – Piata Presei Libere – Piata Montreal – Bd. Marasti – Bd. Al. Averescu – Str. Turda – Podul Grant.

– Piata Victoriei – Bd. Aviatorilor – Bd. Nicolae Caramfil – Bd. Aerogarii – DN1.

– Sos. Stefan cel Mare – Str. Barbu Vacarescu – Bd. Aerogarii – DN1.

author avatar
eNational
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger