AcasăNewsPapan Chilibar nu va mai fluiera niciodata

Papan Chilibar nu va mai fluiera niciodata

Papan Chilibar, actorul amator care a jucat in filmul „Eu cand vreau sa fluier, fluier”, regizat de Florin Serban, a murit duminica seara, in Bucuresti, au anuntat reprezentanţi ai Strada Film. Papan Chilibar a fost externat de la Spitalul Fundeni din Bucuresti duminica, in stare foarte grava, la solicitarea familiei, a declarat directorul Institutului Clinic Fundeni, conferenţiar Carmen Orban. El suferea de o anemie foarte severa, insuficienţa hepatica acuta hormo-fulminanta, encefalopatie hepatica, septicemie cu Klebsiella.

Actorul amator Papan Chilibar a fost interpretul unui rol secundar in filmul „Eu cand vreau sa fluier, fluier”. El a fost internat la Spitalul Fundeni de la sfarsitul lunii februarie, familia sa cerand discreţie in legatura cu cazul sau, scrie Mediafax. Papan Chilibar a stat la inchisoare timp de doi ani, pentru spargeri de locuinţe.

Eu cand vreau sa fluier, fluier„, debutul in lungmetraj al lui Florin Serban, este primul film romanesc din ultimii 17 ani care a intrat in competiţia oficiala a Festivalului de la Berlin, in 2010, si a reusit sa ia si doua premii importante: marele premiu al juriului – Ursul de Argint si distincţia „Alfred Bauer”.

 

author avatar
A.P. Redactor
695 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger