AcasăNewsPapa Francisc: Raiul nu este un loc de basm!

Papa Francisc: Raiul nu este un loc de basm!

Dar ce e? Mai degraba, “imbratisarea Domnului”, a nuantat Suveranul Pontif in Piata Sf. Petru

In timpul audientei generale din Piata Sf. Petru, Suveranul Pontif a abordat diferit imaginea Raiului drept “un loc de basm”, nuantand, prizat de public, ca mai degraba este „imbratisarea Domnului”.

Dar ce e Mai degraba imbratisarea Domnului a nuantat Suveranul Pontif in Piata Sf Petru

„Raiul nu este un loc de basm si nici o gradina fermecata. Raiul este imbratisarea lui Dumnezeu. Iubirea infinita in care intram gratie lui Hristos care a murit pe Cruce pentru noi”, a spus Papa Francisc, ascultat  intr-o liniste mormantala de miile de oameni aflati in piata Cetatii Vaticanului. „Iisus Hristos ne vine alaturi pentru a ne duce in cel mai frumos loc care exista.(…) Vrea sa ne duca acolo cu tot ceea ce am realizat, putin sau bun, in viata noastra”, a adaugat Francisc. Sfantul patinte a asigurat ca, daca avem credinta, „nu ne mai este frica de moarte si putem parasi aceasta lume in liniste si incredere”. Inaltul pontif a citat exemplul talharului crucificat alaturi de Iisus care „ne aminteste adevarata noastra conditie in fata lui Dumnezeu: ca suntem fiii lui si ca vine sa ne intalneasca avand pentru noi compasiune”. „Nu exista om, rau sau bun in viata lui, caruia Domnul sa nu-i dea iertare, daca se pocaieste. In fata lui Dumnezeu ne prezentam toti, cu mainile goale, dar sperand sa primim milostivirea Lui”, si-a incheiat discursul papa.

author avatar
Bogdan Borcea
217 afisari

1 COMENTARIU

  1. C.RAI.O.VA. C-Casa, RAI, O-Ordine, VA-Via. Ordinea de la via Casei Raiului. Casa Raiului e casa în care stau, după care se înfăptuiește întreaga Creație prin Duhul Sfînt între anii 2004-2070(Lumea văzută și nevăzută, Cosmosul infinit, Pămîntul și Adam cu Eva). Casa are Lucrare din Ceruri în Cosmos și pe Pămînt, începînd cu anul 2004 spre vecii nesfîrșiți.
    Papa Francisc I are interdicție de la COREEA de NORD sa vorbească despre asta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger