AcasăNewsPapa e marioneta Diavolului, sa moara!

Papa e marioneta Diavolului, sa moara!

Reformarea bisericii i-a adus Suveranului Pontif mulți dușmani

Membrii ei practicau in special sedinte in cursul carora ”comunicau ” cu Satana, practica interzisa de Biserica.

Reformarea<br >bisericii<br >i a adus<br >Suveranului<br >Pontif multi<br >dusmani

O confrerie care prevede moartea Suveranului Pontif si care vorbeste du Diavolul. Suficient pentru ca Vaticanul sa ia foc. Micul dar influentul stat a deschis o ancheta in toata regula in legatura cu activitatile unui grup catolic stabilit in Brazilie, Heralds of Gospel. Fondat de monseniorul Joao Scognamiglio Clá Dias, grupul desfasura sedinte de exorcism deloc catolice, pentru ca in loc sa exorcizeze o persoana posedata de diavol, membri grupului preferau sa discute cu el. Vatican Insider a dezvaluit ca o comisie a Bisericii desfasoara o ancheta in acest caz. Avand membri fideli in mai multe tari din lume, Heralds of Gospel sunt ramura unei asociatii catolice ultraconservatoare, ”Traditie, Familie si Proprietate”. O asociatie influenta care nu a vazut deloc nu ochi buni modernizarea Bisericii, dupa 1960, la fel si cea angajata de Papa Francisc.

Heralds of Gospel isi incurajeaza fidelii sa practice exorcismul pentru a comunica cu Satana, fondatorul confreriei, João Scognamiglio Clá Dias, rupand astfel regulile cu biserica care interzice sa vorbesti cu necuratul, nu si ”expulzarea” lui din om.

Filmari ce acuza

Ceea ce acuza confreria sunt mai multe materiale video publicate pe internet. Intr-unul din ele, João Scognamiglio ii cere unuia din discipolii sai sa citeasca un scurt text, despre care spune ca este relatarea unei conversatii care a avut loc intre un exorcist al confreriei si diavolul.

Monseniorul Joao Scognamiglio Clá Dias fondatorul Heralds of Gospel

In acest video,  João Scognamiglio explica ca Satana a afirmat ca ”Vaticanul ii apartine” si ca ”Papa este marioneta lui”, pentru ca ii ”este supus” , ”il slujeste” si face ori ce vrea el, ”pentru ca este un prost”. Apoi Diavolul prezice moartea Papei Francisc, ”nu in timpul unei calatorii, ci la Vatican”. Evident, pentru justitia laica nu exista probe cum ca aceste ”conversatii” au avut loc. Potrivit unor observatori, scopul confreriei Heralds of Gospel este, inainte de toate, decredibilizarea Suveranului Pontif. Confreria doreste inlaturarea Papei Francisc pentru ca un lider mai conservator sa preia fraiele Bisericii Catolice  si astfel  ca aceasta sa revina la vechile canoane. Una peste alta, Vaticanul a luat aceste amenintari in serios. Acuzati ca au facut un pact cu Diavolul, Heralds of Gospel risca sa fie condamnati si sa fie lipsiti de binecuvantarea bisericii catolice. Sau si mai rau.

author avatar
Tudor Borcea
372 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger