AcasăNewsPapa Benedict al XVI-lea, intampinat de mii de oameni la sosirea in...

Papa Benedict al XVI-lea, intampinat de mii de oameni la sosirea in Mexic – VIDEO

Papa Benedict al XVI-lea a sosit, vineri dupa-amiaza, in Mexic. Suveranul Pontif a fost intampinat pe aeroportul din Guanajuato de presedintele Felipe Calderon si sotia acestuia. La ceremonia de primire a Papei au asistat cateva mii de oameni.

Acestia aveau steaguri galbene si albe si afise inscriptionate cu mesajul „Semper fiel” (Intotdeauna Credincios-n.r.). „Toti mexicanii sunt bucurosi. E o binecuvantare ca Papa e aici”, a declarat una dintre tinerele care a asistat la ceremonia de intampinare a Papei, potrivit presei internationale.

„Sunt foarte fericit sa ma aflu aici. Vin ca un pelerin al credintei, al sperantei si al iubirii”, a anuntat Benedict al XVI-lea, la sosirea pe taram mexican. „Papa Benedict al XVI-lea a fost profund impresionat de prezenta mare si expresia de bucurie a poporului si a exprimat aprecierea pentru participarea lor din inima”, a declarat purtatorul de cuvant al Sfantului Scaun, Federico Lombardi. Duminica, Papa Benedict al XVI-lea va tine o slujba in fata a peste 300.000 de oameni.

[youtube]exlnfQSnyKU[/youtube]

153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger