AcasăNewsPantera neagra pe strazile din Anderlecht

Pantera neagra pe strazile din Anderlecht

Felina apartinea unui dresor si a iesit din rulota cu care era transportata

Ieri dimineata, politia bruxelleza a fost contactata pentru o interventie neobisnuita intr-un parking al hotelului Ibis, situat pe drumul intre Lennik si Anderlecht.

Felina apartinea unui dresor si a iesit din rulota cu care era transportata

Initial crezand ca este vorba de o gluma matinala, facuta la ora locala 5.40, fortele de ordine au dat nas in nas cu o felina, o pantera neagra, care mergea alene in apropierea hotelului. Politistii au cerut intariri, au inconjurat perimetrul hotelului ba chiar si un elicopter a fost trimis pentru a monitoriza eventualele deplasari ale animalului. Surprinzator, pantera s-a dovedit extrem de calma, ba chiar prietenoasa, nu a incercat sa fuga si nici nu a atacat pe nimeni, in ciuda agitatiei creata de desfasurarea fortelor de ordine. In jurul orei 7 si-a facut aparitia si proprietarul felinei, care dormea in hotel. Acesta a recuperat pantera care l-a insotit pana in cusca sa aflata intr-o remorca stationata in parkingul hotelului si de unde animalul a iesit. Pasibil de amenda, proprietarul panterei, care detinea insa toate autorizatiile necesare pentru transportul felinei,  s-a dovedit a fi un dresor care a venit in Belgia pentru o filmare. Nimeni nu a fost ranit in timpul interventiei politiei iar pantera nu a necesitat a fi tranchilizata.

author avatar
Tudor Borcea
286 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu poți, bă, să te exprimi românește și să spui parcare în loc de parking? Faci lobby (un exemplu mai acceptabil) pentru limba engleză sau ești doar un snob imbecil?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger