AcasăNewsPanica. Sute de persoane evacuate dintr-un mall iesean

Panica. Sute de persoane evacuate dintr-un mall iesean

Sute de tineri care alesesera sa mearga in aceasta dupa-amiaza la cel mai mare mall din municipiul Iasi, la un eveniment la care urma sa participe un blogger cunoscut, s-au vazut nevoiti sa paraseasca incinta fara sa mai dea ochii cu invitatul respectiv.

Totul pe fondul aparitiei unei stari de panica generala – generata, pare-se, ca urmare a numarului mare de participanti – situatie care a dus la apelarea numarului unic de urgenta.

Din cate a precizat purtatorul de cuvant al ISU local, intr-o interventie telefonica la Digi 24, nu au fost persoane care sa aiba nevoie de ingrijiri din partea medicilor. Conform aceleiasi surse, apelul a fost primit cu mai putin de 5 minute inainte de ora 17.

La fata locului au ajuns atat medicii de la ambulanta, cat si pompierii. Acestia din urma au decis evacuarea a aproximativ 350 de persoane – majoritatea copii-, aflate la etajul 2 al mall-ului in cauza. Acolo ar fi trebuit sa aiba loc, potrivit bzi.ro, intalnirea cu bloggerul basarabean ce are, din cate se vad lucrurile, multi fani in randul adolescentilor.

Cazul nu este, insa, singular. In mai acest an, cunoscuta trupa Carla’s Dreams au decis sa opreasca un concert pe care il sustineau, de asemenea, intr-un mall, dar din Piatra Neamt, dupa ce mai multe persoane s-au simtit rau pe fondul caldurii acumulate ca urmare a aglomeratiei.

141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger