AcasăNewsPANICA SI GROAZA intr-un bloc din Targoviste: EXPLOZIE urmata de incendiu! (VIDEO)

PANICA SI GROAZA intr-un bloc din Targoviste: EXPLOZIE urmata de incendiu! (VIDEO)

Locatarii unui bloc din Targoviste au trait clipe de groaza, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce un apartament a sarit in aer, explozia fiind urmata de un incendiu.

Explozia a avut loc la miezul noptii, intr-o locuinta de la etajul trei al imobilului. Speriati, vecinii au vrut sa iasa din apartamente, insa au fost impiedicati de fumul extrem de gros de pe scara blocului, noteaza tvpartener.ro.

„S-a auzit o busitura foarte puternica. Doamne, ce ne-am speriat! Nu am putut sa iesim din apartamente din cauza fumului gros”, a declarat unul dintre locatari, martor al incidentului.

Din fericire, in momentul exploziei, in apartamentul devastat nu era nicio persoana. La fata locului s-au deplasat imediat o echipa de pompieri si un echipaj al ambulantei, insa nimeni nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Apartamentul in care a avut loc explozia a fost complet devastat. Pompierii cred ca totul a pornit de la o soba supraincalzita si racordata la o instalatie de gaze improvizata. „A fost vorba de o explozie urmata de incendiu. Se pare ca de vina a fost o soba cu acumulare de caldura, defecta. In orice caz, este vorba de o conducta de gaze improvizata in dormitor”, a declarat unul dintre pompieri.

In urma explozie s-a produs incendiul care a distrus aproape in intregime apartamentul. Locatarii blocului au fost evacuati de catre pompieri.

[youtube]O1Sik9qRVmU&[/youtube]

author avatar
Alina Costache
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger