AcasăNewsPanică şi dezastru în Sectorul 5 al Capitalei: explozie, urmată de un...

Panică şi dezastru în Sectorul 5 al Capitalei: explozie, urmată de un incendiu, la un bloc!

O explozie s-a produs, sâmbătă seară, la o clădire cu două etaje şi mansardă din Sectorul 5 din Bucureşti, deflagraţia fiind urmată de un incendiu.

Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a împiedica flăcările să se extindă la casele din jur. Patru persoane au fost transportate la Spitalul de Arşi şi la Spitalul Bagdasar.

4 răniţi, 17 persoane evacuate!

Patru persoane – trei bărbați de 59, 34 și 39 de ani, precum și o tânără de 18 ani – au fost transportate la Spitalul de Arși și la Spitalul Bagdasar. Un număr de 17 persoane au fost evacuate din clădire.

„În acest moment nu mai arde cu flacăra deschisă, se acţionează pentru decopertarea învelitorii acoperişului. Dispozitivul a fost redimensionat, rămân la caz 5 autospeciale de stingere”, a anunţat ISU Bucureşti-Ilfov.

Au ars mansarda şi etajul 2

Incendiul s-a manifestat la nivelul mansardei și etajului al doilea. A fost realizat un dispozitiv circular pentru stingerea incendiului și protejarea caselor din vecinătate.

Au fost alertate 10 autospeciale de stingere, două autoscări, 6 autospeciale SMURD, 5 ambulanţe SABIF şi Detaşamentul Special de Salvatori.

„Sunt afectate de incendiu mansarda şi etajul 2, cu propagare parţială şi la etajul 1”, conform ISU.

Explozie şi la Timişoara

Trei locuințe din Timișoara aflate în aceeași curte au fost distruse de explozia unei centrale, alimentată cu o butelie de gaz.

Din fericire nu s-au înregistrat decese ori răniți grav, însă opt persoane, între care patru copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Vecinii spun că au simțit cum se cutremură pământul. Zgomotul exploziei s-a auzit și la șapte străzi distanță.

author avatar
Andrei Ștefan
345 afisari

1 COMENTARIU

  1. Chitzimii de blocuri facute printre case in locul unor case demolate, fara nicio logica, aprobare legala, certificat de urbanism, acte in regula, instalatii conforme. Toti cocalarii interlopi din Rahova si Ferentari au devenit peste noapte „dezvoltatori imobiliari”. In zidurile din beton din loc in loc la turnarea in cofrag a betonului au fost puse bidoane de plastic de 5 litri umplute cu apa pentru a salva costurile cu betonul. Stai sa vezi la un cutremur cum cad locuintele „moderne” din blocurile „necomuniste”…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger