AcasăNewsPanică sau Big Pharma? America vaccinează obligatoriu 330 de milioane de oameni!

Panică sau Big Pharma? America vaccinează obligatoriu 330 de milioane de oameni!

Cine a scăpat din „cutie” virusul SARS-CoV-2, a știut ce urmărește. În America, se spune „follow the money” ca să vezi unde duce firul unei povești încâlcite. Pentru omenirea întreagă, prezentul înseamnă Covid-19, iar viitorul deschide larg porțile spre o altă lume. Necunoscută și cenușie? Nici nu mai contează cum va fi, altceva e important… Că în urmă se vor zăvorî porțile cu legi aspre care vor face ca firea umană să îngenuncheze sub noua tiranie. Printre acestea, și vaccinarea obligatorie, impusă deja în SUA!

Planul Național prevede vaccinarea obligatorie pentru fiecare cetățean de pe teritoriul SUA. Aproape 330 de milioane de oameni! Oamenii de știință de la Institutele Naționale de Sănătate lucrează împreună cu o companie privată din domeniul biotehnologiei pentru a începe rapid studiile clinice ale unui vaccin RNA (acid ribonucleic) experimental și a-i grăbi înscrierea în registrele oficiale. FDA (Food and Drug Administration) nu a autorizat încă vaccinurile RNA, dar sunt semnale că tocmai cel pentru noul coronavirus va fi primul vaccin RNA modificat genetic care va fi acceptat pe piață chiar și fără licență.

Vor fi, probabil, o mulțime de întrebări cu privire la cât de bine a fost studiat noul vaccin, dar totul se va trece sub tăcere imediat ce Centers for Disease Control (DSP-urile din SUA) vor recomanda ca toți americanii să primească noul vaccin.

„The National Vaccine Plan” este deja pe masa guvernului. Unii zic că a fost impus de păpușarii care urmăresc să instaureze New World Order (NWO), alții dau deoparte teoriile conspirației și fac bășcălie de asta. Dincolo de toate, arată  agenția Health Impact News, Planul Național de Vaccinare este astfel conceput încât „tu, copilul tău și toată lumea din America să primească fiecare doză din fiecare vaccin pe care Guvernul îl recomandă acum și pe viitor”!

Acest plan a fost pus la cale în 1986, sub Administrația Reagan. Pretextul era „protejarea cetățenilor prin reducerea bolilor”. Astăzi, cu ajutorul Sistemului Național de înregistrări electronice de sănătate, autoritățile din America știu fiecare vizită făcută în biroul unui medic, la spital, farmacie, laborator sau alte facilități medicale, cunosc în amănunt fiecare diagnostic medical al tuturor cetățenilor, fiecare medicament prescris și fiecare vaccin acceptat, dar mai ales refuzat!

În pofida numeroaselor proteste care au avut loc în ultimii ani pe tot teritoriul SUA, s-a mers mai departe cu accelerarea Planului Național de Vaccinare. De curând, în alte cinci cinci state s-a adăugat obligativitatea vaccinării populației; California, Vermont, New York, Maine și Hawaii au pierdut excepția de la vaccin, de care se bucurau. Doar Oregon, Arizona și New Jersey au scăpat, dar pandemia Covid-19 le va alinia și pe acestea.

Printre altele, legea vaccinării obligatorie anulează dreptul de a-ți urma „conștiința sau convingerile religioase”, iar orice scutire medicală pentru vaccinare devine ilegală.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
2.300 afisari

3 COMENTARII

  1. Or sa fie multe secte care nu vor. Cred ca penticostalii si martorii lui Iehova dar si altii America e plina.

  2. Mai bine ati invetsiga cum de TOATE guvernele Romaniei au fost atat de incompetente incat sa fie nevoile cetatenilor lasate depoarte in caz de criza nationala… Acum se vede cat de experti erau cei din PSD – dar si altor partide – care furau, dar erau profesionisti! Din start, a fura inseamna ca nu esti pofesionist, ci incompetent si hot!

  3. Aveti o sursa reala pentru stirea asta mirobolanta ?
    De preferat una care nu se termina cu .ru

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger