AcasăNewsPanică printre români! S-au trezit cu conturile REVOLUT blocate! Ce s-a întâmplat

Panică printre români! S-au trezit cu conturile REVOLUT blocate! Ce s-a întâmplat

revolut diasporaALERTĂ! Aplicația Revolut, atacată de hackeri. Datele a 50.000 de utilizatori au fost compromise / foto: Revolut blog

Aplicația Revolut este indisponibilă în mai multe țări, inclusiv pentru utilizatori din România. Fintech-ul britanic a anunțat că lucrează la remedierea problemei.

Utilizatorii Revolut din mai multe țări, printre care România, Franța și Polonia, s-au plâns, marți, 7 iunie, pe rețelele de socializare că nu pot accesa aplicația.

Probleme tehnice la aplicația Revolut

Aceștia au fost întâmpinați cu mesajul „Ne pare rău, ceva nu a funcționat. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu”.

Doar anumite funcționalități ale aplicației Revolut sunt afectate de problemele tehnice, au declarat reprezentanții companiei pentru Profit.ro.

Aceștia au precizat, de asemenea, că nu toți utilizatorii din România, care sunt circa 1,7 milioane la număr, sunt afectați.

În unele cazuri în care utilizatorii au putut deschide aplicația, aceștia au acuzat că banii transferați din conturile bancare nu au ajuns în contul Revolut.

Revolut are 1,7 clienți în România

Starea de functionare a aplicatiei poate fi verificata oricand de pe telefonul mobil sau de pe orice alt echipament, pe site, la acest link https://www.revolut.com/en-RO/system-status.

Revolut este un fintech lansat în 2015, în Marea Britanie, ale cărui servicii au devenit disponibile și în România de la jumătatea lui 2018. În prezent, 1,7 milioane de români și-au făcut cont pe Revolut.

Revolut oferă servicii prin intermediul a patru tipuri de abonament. Cu cât prețul plătit pe lună este mai mare, cu atât crește și numărul serviciilor și a comisioanelor zero.

author avatar
Andreea Vlad
1.117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger