AcasăNewsPanică printre angajații unei instituții din țară! S-au trezit cu o viperă...

Panică printre angajații unei instituții din țară! S-au trezit cu o viperă în birou!

Panică printre angajații unei instituții din țară! S-au trezit cu o viperă în birou! (sursa foto: Facebook/Jandarmeria Mehedinți)

Pare-se că riscul de a da peste șerpi nu îi pândește doar pe cei care se merg la plimbare în natură, acum că s-a mai încălzit afară.

Un incident ieșit din tipare le-a dat serioase emoții unor angajați ai unei instituții mehedințene. Văzând vipera și realizând pericolul, oamenii n-au stat deloc pe gânduri și au cerut ajutorul autorităților, jandarmii fiind cei care au intervenit pentru a scoate sălbăticiunea care s-a aciuat într-un birou.

Totul s-a întâmplat recent, în orașul Orșova. ”În cursul zilei de ieri (marți-n.n), jandarmii au fost solicitați să intervină în municipiul Orșova, deoarece funcționarii unei instituții, au observat o viperă ascunsă într-un birou.

Ajunși la adresa indicată, jandarmii au constatat că panica a fost produsă de o viperă, cu lungimea de aproximativ 20 cm, ascunsă sub lambriul de pe un perete. Vipera a fost îndepărtată din acel loc și ulterior, eliberată în habitatul natural”, din câte au anunțat, miercuri, reprezentanții Jandarmeriei Mehedinți, pe Facebook.

După cum se știe, vipera este un șarpe mic, dar foarte veninos. De altfel, recomandarea jandarmilor către persoanele care se confruntă cu astfel de situații este să îi cheme și ”să nu încerce să îndepărteze singuri reptilele”.

303 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger