AcasăNewsPANICĂ pentru zeci de pasageri ai unei curse Wizz Air ce venea...

PANICĂ pentru zeci de pasageri ai unei curse Wizz Air ce venea de la Bari. Avionul a ratat aterizarea pe Otopeni!

Wizz Air avion

Au fost momente de panică, vineri seară, pentru zeci de pasageri de la bordul unei aeronave Wizz Air care venea de la Bari și urma să aterizeze pe Otopeni.

Avionul a avut o primă tentativă de aterizare, apoi s-a ridicat din nou în aer, potrivit Realitatea Plus. După ce a mai făcut un ocol, aeronava a aterizat.

Probleme la pista de aterizare?

Când pasagerii au observat că sunt probleme cu aterizarea, căpitanul le-a transmis că ar fi unele probleme pe pistă. Aeronava a aterizat abia după ce a mai făcut un ocol.

Alte surse susţin însă că incidentul ar fi fost provocat de o eroare de pilotaj care ar fi făcut ca, în cazul continuării primei manevre de aterizare, aeronava să nu poată opri înainte de capătul pistei.

Reprezentații Aeroportului Otopeni susțin ca pista se prezenta în condiții perfecte la momentul aterizării.

Aeronava a plecat spre Dortmund

Cursa Wizz Air cu probleme este W43166 Bari – București, care trebuia să ajungă pe Aeroportul Otopeni la 17:35, dar a aterizat mai devreme, la 17:31.

A fost a 16-a cursă a aeronavei în ultimele trei zile, începând de miercuri fiind alocată, în afara zborurilor pe ruta Bari-București și retur, pe trasee spre și de la Roma, Luxemburg, Tel Aviv, Bologna și Oslo.

author avatar
Andrei Ștefan
523 afisari

1 COMENTARIU

  1. A ratat aterizarea, dar a ajuns mai repede la otopeni!…cu 4 minute!…
    Nu pilotul e de vină boilor, ci turnul de control!…
    Cei din aviație știu acest lucru!…turnul de control îți dă coordonatele și te dirijează când ajungi sub 10 de metri altitudine!…
    Îi scăpase shaorma pe pantaloni controlului!…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger