AcasăNewsPanică maximă într-un bloc din Săcele. Zeci de locatari, evacuaţi în urma...

Panică maximă într-un bloc din Săcele. Zeci de locatari, evacuaţi în urma unui incendiu – VIDEO

pompieriPanică maximă într-un bloc din Săcele. Zeci de locatari, evacuaţi în urma unui incendiu - VIDEO

Zeci de persoane au fost evacuate, marți seară, dintr-un bloc din Săcele, după ce un bărbat, de 43 de ani, a dat foc apartamentului în care locuia, iar apoi a încercat să fugă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, incendiul a izbucnit la etajul unu al unui bloc de pe strada Ştefan cel Mare din Săcele, județul Brașov.

Din cauza degajării mari de fum, locatarii blocului au fost nevoiţi să iasă din apartamente. 40 de persoane s-au autoevacuat, iar alte opt, între care patru copii, au fost evacuate de către pompieri.

8 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Șase dintre ei au fost scoși de către pompieri, de la etajele trei şi patru, cu ajutorul autoscării de salvare la înălţime.

„Opt persoane au suferit atac de panică şi li s-a acordat asistenţă medicală la faţa locului de către personalul medical. Toate cele 8 persoane, printre care 4 copii, au refuzat transportul la spital”, a informat ISU Braşov.

Poliţiştii au stabilit că focul ar fi fost pus de un bărbat de 43 de ani, acesta fiind dus la audieri. „Persoana în cauză a fost condusă la sediul unităţii de poliţie în vederea audierii şi stabilirii cu exactitate a stării de fapt. Activităţile sunt în curs de desfăşurare”, a transmis și IPJ Brașov.

author avatar
Andreea Vlad