AcasăNewsPanică la un hotel din Râșnov! Zeci de turiști, în pericol din...

Panică la un hotel din Râșnov! Zeci de turiști, în pericol din cauza unui incendiu – VIDEO

incendiuPanică la un hotel din Râșnov! Zeci de turiști, în pericol din cauza unui incendiu - VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de sâmbătă de duminică la un hotel din Râșnov, plin de turiști. Viața a 60 de persoane a fost în pericol din cauza flăcărilor.

Pompierii au avut o misiune grea, aceștia fiind alertați aproape de miezul nopții. Doar 30 dintre persoanele cazate în unitate s-au evacuat singure, restul fiind evacuate de pompieri.

ISU Braşov a intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la mansarda unui hotel din Râşnov.

„Incendiu Hotel Radsor din oraşul Râşnov. Aproximativ 60 de persoane se aflau în hotel în momentul izbucnirii incendiului: 30 dintre acestea s-au autoevacuat până la sosirea forţelor de intervenţie, alte 30 fiind evacuate de către pompieri”, a transmis ISU Braşov.

Inițial, pompierii au intervenit cu patru autospeciale. Ulterior, s-a suplimentat numărul echipajelor de intervenție cu încă o autospecială cu apă si spumă și o autoscară. Incendiul a fost lichidat de pompieri, fără să fie înregistrate victime.

Focul a fost stins după aproximativ o oră.

author avatar
Andreea Vlad
274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger