AcasăNewsPanică la o benzinărie, din cauza unui șarpe. Era încolăcit printre cablurile...

Panică la o benzinărie, din cauza unui șarpe. Era încolăcit printre cablurile de alimentare ale unei pompe 

sursa foto: Facebook/Jandarmeria Mehedinți

Au fost momente de panică la o benzinărie din Drobeta Turnu Severin, după ce la stația peco a fost observat un șarpe. Jandarmii care au intervenit la fața locului au reușit să prindă șarpele, astfel că toți cei care văzuseră reptila apărută nu se știe de unde au răsuflat ușurați.

Reptila, de dimensiuni considerabile, a fost zărită încolăcită printre cablurile de alimentare ale unei pompe de benzină.

Șarpele, încolăcit printre cablurile unei pompe de benzină

sursa foto: Facebook/Jandarmeria Mehedinți

Incidentul a avut loc duminică după-amiază. La fața locului au ajuns jandarmii mehedințeni, care au ridicat „musafirul” nepoftit, un șarpe având peste 1,5 metri lungime, și l-au dus apoi în mediul său natural, unde l-au eliberat.

Duminică după-amiază, „un echipaj al Jandarmeriei Mehedinți a fost direcționat către stația Petrom-Calea Timișoarei din Drobeta Turnu Severin, după ce a fost sesizată prezența unui șarpe. Patrula mixtă care se afla în misiune a observat un șarpe încolăcit printre cablurile de alimentare ale unei pompe de benzină, motiv pentru care s-a solicitat sprijinul echipajului de intervenție pentru îndepărtarea acestuia”, a transmis Jandarmeria Mehedinți, prin intermediul Facebook.

Conform sursei menționate, „la adresa indicată, jandarmii au ridicat un șarpe în lungime de peste 150 cm, pe care l-au eliberat ulterior în mediul său natural”.

Nu e clar cum anume a ajuns șarpele în respectiva benzinărie.

315 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger