AcasăNewsPanica la Ministerul de Interne!

Panica la Ministerul de Interne!

Politistii au primit ordinul sa nu protesteze nici macar in timpul liber

Sefii mai multor inspectorate judetene de Politie si Jandarmerie si-au prelucrat ieri la prima ora oamenii din subordine sa fie vigilenti si sa nu se lase atrasi intr-o actiune subversiva de catre fostii lor comandanti sau camarazi.

Politistii au primit ordinul sa nu protesteze nici macar in timpul liber

Este vorba de o operatiune fara precedent, declansata in urma dezvaluirilor publicate in „NATIONAL” cu privire la suspiciunea organizarii unei posibile lovituri de stat paramilitare de catre ofiteri superiori care au detinut inalte functii de conducere in sistem.

Fara zile libere!

19.01.2012 – „NATIONAL” a dezvaluit in exclusivitate „miscarile de trupe” de la Ministerul de Interne

De asemenea, inspectorii sefi au anuntat, chiar si oficial, ca nu vor permite ca nici macar un om de-al lor sa participe la vreo manifestatie de protest, fie ea autorizata sau nu. In acest timp,  ofiterii Directiilor de contrainformatii au discutat „prieteneste” cu cei care indeplinesc misiuni la astfel de mitinguri, ca nu cumva sa isi scape oamenii din mana. In plus, nu se mai accepta luarea unor zile libere, chiar daca erau deja aprobate cererile de concediu.

author avatar
Toni Matei
1.658 afisari

3 COMENTARII

  1. Eeeee, de cea ce va e teama nu scapati. E o replica ce ii place si lu al mai mare din stat. Pot face orice, nu au cum sa le puna plasture la gura, se vor satura si aia mici din structuri de atata umilinta.

  2. LIBERTATE
    Nu pentru o bucata mai buna de paine,
    Ci pentru o tara fara bastoane.
    Pentru alegeri libere maine,
    Ridica-te Gheorghe ,ridica-te Ioane.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger