AcasăNewsPanica la metroul din Moscova: Zeci de raniti si mii de calatori...

Panica la metroul din Moscova: Zeci de raniti si mii de calatori evacuati, in urma unui incendiu! (VIDEO)

Circulatia metroului moscovit a fost blocata, miercuri. Un incendiu produs in subteran a dus la evacuarea a mii de calatori, la o ora de varf. Cel putin 45 de persoane au primit ingrijiri medicale.

Oamenii s-au speriat si au incercat sa ajunga cat mai repede in siguranta. Focul care a degajat nori de fum a blocat partial circulatia garniturilor intre statiile Biblioteka Imeni si Okhotny Ryad, din Moscova. Pompierii au intervenit rapid pentru a stinge focul. Cel putin 45 de oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale, majoritatea dintre ei avand probleme respiratorii, cauzate de faptul ca au inhalat fum.

Sapte dintre raniti au fost transportati la spital, unde au ramas internati pentru investigatii si tratament. De asemenea, aproximativ 4.500 de calatori au fost evacuati din calea pericolului, conform oficialilor rusi, citati de CNN. Din primele informatii oferite presei de catre anchetatori, flacarile ar fi fost declansate de un scurtcircuit produs la un cablu aflat in subteran, in apropierea statiei Okhotny Ryad.

 

[youtube]ggl8d6YI9Lg[/youtube]

[youtube]J9Fo1BsLhiw[/youtube]

228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger