AcasăNewsPanică la bord. Piloții s-au luat la bătaie în cabina avionului imediat...

Panică la bord. Piloții s-au luat la bătaie în cabina avionului imediat după decolare

avionALERTĂ teroristă pe cerul României! Avion de pasageri, escortat de aeronave militare până în Ungaria

Piloții unui zbor de pe ruta Geneva-Paris au fost suspendați și sunt cercetați în cadrul unei anchete după ce s-au certat și s-au luat la bătaie în cabina avionului pe care îl pilotau. 

Avionul Airbus A320 aparține companiei aeriene Air France.

Unul dintre ei a refuzat să execute ordinele celuilalt

Unul dintre ei a refuzat să execute comenzile celuilalt, iar însoțitorii de bord au fost nevoiți să intervină pentru a calma spiritele.

La scurt timp după decolarea de pe aeroportul din Geneva, în timp ce se certau, unul dintre piloți l-a pălmuit pe celălalt, apoi s-au luat la bătaie de-a binelea, informează La Tribune.

Însoțitorii de bord au auzit disputa din carlingă și au intervenit pentru a-i calma pe cei doi. Un membru al echipajului a rămas în cabina de pilotaj pentru tot restul zborului, stând în spatele piloților, de teamă că situația va degenera din nou.

Piloții, despărțiți de stewardese

Un purtător de cuvânt al companiei Air France a descris cearta din cabină drept „comportament complet nepotrivit”. Reprezentanții companiei aeriene au confirmat că a existat o „dispută” cu un schimb de „gesturi nepotrivite”, dar au mai garantat că „accidentul s-a încheiat rapid fără a afecta siguranța zborului care a continuat normal”.

Piloții au fost „suspendați și o anchetă este în curs de desfășurare”, se menționează într-un comunicat al autorității franceze de investigare a siguranței aviației civile.

author avatar
Andreea Vlad
420 afisari

3 COMENTARII

  1. Pilotul-Mai copilot tu esti amantul stewardesei? Copilotul-Da cum ti-ai dat seama? Pai am sifilis…cred ca de la ea am luat.Aaaa porcule si mie nu-mi spui?Pleoshk ia o palma….Poook ia si tu un pumn…buff…ploeoshk…poook…mortal kombat…ha ha ha

  2. in curand injectatii isi vor pierde mintile! le vor fierbe creierele, se vor inflama si vor deveni agresivi si isi vor pierde orice discernamant. va fi un spectacol sinistru!

  3. ” Piloții, despărțiți de stewardese ”
    -revoltă la bord!
    (pana si pariul pe cine castiga se pedepseste aspru….)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger