AcasăNewsPanică la bord, în prima zi din an! Avionul a fost trimis...

Panică la bord, în prima zi din an! Avionul a fost trimis forțat pe un alt aeroport

avionPanică la bord, în prima zi din an! Avionul a fost trimis forțat pe un alt aeroport

A fost panică pe aeroportul din Satu Mare. O cursă care venea de la Londra în prima zi din noul an a întâmpinat probleme la aterizare. De vină pentru acest inconvenient a fost ceața.

Aeronava care venea de la Londra nu a putut ateriza din cauza ceții dense. Piloții au fost nevoiți să survoleze în aer timp de aproximativ două ore, însă fără prea mare succes. Văzând că ceața nu dispare, poliții și controlorii de trafic au decis să redirecționeze aeronava spre un alt aeroport.

Zecile de persoane aflate la bord au ajuns cu bine la sol, însă au aterizat pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca. Pasagerii vor fi trasportați pe cale terestră, cu microbuze, către Satu-Mare.

Avionul a survolat două ore în aer

Nu doar aceștia au întâmpinat probleme în prima zi din an. Pe Aeroportul din Satu Mare, alte zeci de persoane așteptau să se îmbarce la cursa cu destinația Londra.

După mai multe ore, atunci când ceața a permis acest lucru, aeronava a decolat de la Cluj-Napoca și a aterizat pe Aeroportul Internațional Satu Mare pentru a prelua pasagerii.

author avatar
Andreea Vlad
469 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger