AcasăNewsPanica la Ankara. Un autobuz a explodat in centrul capitalei Turciei! (VIDEO)

Panica la Ankara. Un autobuz a explodat in centrul capitalei Turciei! (VIDEO)

Foto: CNN

Un autobuz a explodat in centrul capitalei Turciei, Ankara. Potrivit politiei, doi oameni au murit, iar alti doi au fost raniti. Cauza exploziei este necunoscuta.

Foto: CNN

UPDATE 13.06 Vicepremierul turc Bulent Arinc a declarat ca autoritatile dispun de informatii potrivit carora deflagratia ar fi fost provocata de un dispozitiv exploziv ascuns intr-o masina. Cel putin 15 persoane au fost ranite in explozia produsa in apropierea unei scoli, in urma careia mai multe vehicule au luat foc, iar ferestrele cladirilor din apropiere s-au spart. Un martor a vazut pe cineva aruncand o canistra cu gaz pe o masina, relateaza „The Guardian”. Televiziunea locala a difuzat imagini cu o masina distrusa in totalitate de flacari si alte patru avariate partial.

Politia a evacuat zona de teama unei noi explozii. Mai multe cladiri si masini parcate in zona au fost avariate.

Incidentul s-a produs in apropiere de biroul premierului Turciei, Recep Erdogan. Cauza exploziei ramane neclara. Un fum gros poate fi vazut deasupra zonei comerciale Kizilay din centrul capitalei Turciei.

Explozia s-a produs intr-un microbuz, potrivit postului de televiziune CNN-Turk, care citeaza oficiali din Ministerul de Interne de la Ankara.

 

104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger