AcasăNewsPanică la aeroport, din cauza unui pacient confirmat cu COVID! Ce s-a...

Panică la aeroport, din cauza unui pacient confirmat cu COVID! Ce s-a întâmplat la aterizare. DSP, în alertă!

covidPanică la aeroport, din cauza unui pacient confirmat cu COVID! Ce s-a întâmplat la aterizare. DSP, în alertă!

Un sucevean vaccinat, dar confirmat cu Covid-19, a ajuns joi de la Londra pe Aeroportul din Suceava şi a încercat să scape de triajul epidemiologic.

Individul a înșelat vigilența polițiștilor de frontieră britanici și a reușit să urce în avionul care a decolat de la Londra. Apoi, s-a amestecat prin marea de călători care a aterizat la Suceava. Dar nu a reușit să păcălească specialiștii de sănătate publică.

S-a luat imediat măsura izolării persoanei, s-a solicitat serviciul de ambulanță Suceava pentru a recolta de urgență proba pentru test PCR și de asemenea trimiterea pentru secvențiere, potrivit Obiectiv de Suceava.

DSP Suceava a început o anchetă epidemiologică care include 30 de pasageri care au călătorit în apropierea bărbatului de 47 de ani.

Bărbatul infectat cu Covid-19, în mijlocul mulțimii

Conform directorului Direcției de Sănătate Publică, Olivia Ioana Vlad, concomitent s-a luat măsura identificării persoanelor care au călătorit în imediata apropiere a persoanei infectate cu ajutorul serviciului de îmbarcare al aeroportului, respectiv 30 călători.

„În cel mai scurt timp aceștia vor fi contactați telefonic, în cadrul anchetei epidemiologice pe care Direcția de Sănătate Publică o declanșează în cazul unei persoane infectate cu SARS-CoV-2. O dată în plus, Direcția de Sănătate Publică Suceava atenționează cetățenii care sosesc indiferent pe ce cale (rutieră sau aeriană) în România, să respecte întocmai legislația în vigoare privind condițiile de călătorie în perioada pandemiei de COVID-19, să nu încerce să eludeze sau să încalce regulile sanitare stabilite, pentru a nu pune în pericol viața și sănătatea persoanelor cu care călătoresc sau care îi așteaptă cu drag acasă”, a transmis directorul DSP Suceava.

author avatar
Andreea Vlad
393 afisari

5 COMENTARII

  1. Ce „vegelenta” pe capul lor astia de la SANEPID Suceava, mai tari ca politia britanica, mancalecai-ar neica de dastepti!!!

  2. A muşcar covidu la oameni, a făcut prăpăd. Pe unii chiar i-a sfîşiat. Ne-au spus autoritățile româneşti, Arahat şi Raşila, că nu-i de glumit cu fiara.
    Da de se vor trezii şi injectații cătora li se cere bustăr la trei luni.

  3. Pai dacă este vaccinat care-i problema?Vaccinatii aveau voie sa meargă oriunde și oricând.De unde aceasta frica a autorităților fata de ei ca doar nevaccinatii erau plebea în schimb vaccinatii erau niște șemizei.

  4. Bai, vedeti ca s-a dat cu bombitza biologica in Suceava, iar astia de la DSP au intrat in alerta de cod maro !! Ha ha ha 🙂 Bai, astia sunt atat de tampiti, incat nici nu mai pot sa zici ca isi bat joc unii de altii !! Bai, e ca in filmul Idiocracy, varianta de la romanasii dus cu pluta pe Tamisa !! Ha ha ha 🙂 Bai, ascundet-va in custi, rapid, bai vaxxinatilor in cap, ca de va prinde noua arma biologica, a-ti cam incurcat-o, s-a inteles ? Vedeti ca nici generalul de karton de Ciukalau nu o sa ma poata sa va ajute cu ceva, dar in caz de ceva, o sa va trimita pe frontul de est ca si carne de tun, numai buna de ambalat in saci diferiti !! Ha ha ha 🙂

  5. Prima lege din 2022 ar trebui sā fie desfințarea DSP-ului, toacā bani degeaba o armatā de imbecili și analfabeți.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger