AcasăNewsPanica intr-un cartier din Dej: O casa a ars ca o torta....

Panica intr-un cartier din Dej: O casa a ars ca o torta. Flacari de cativa metri! (VIDEO)

Agoniseala de-o viata a unui barbat a fost distrusa in doar cateva minute, dupa ce casa i-a fost mistuita de un incendiu violent. Flacarile, inalte de cativa metri, au putut fi vazute de la mare distanta si au semanat panica printre locuitorii caselor invecinate.

Focul deosebit de violent a cuprins acoperisul de lemn al constructiei aflate pe o strada din cartierul Ocna Dej si in care la momentul izbucnirii dezastrului se afla un barbat in varsta. Din fericire, omul a reusit sa iasa la timp in strada, inainte ca locuinta sa fie afectata puternic de flacari, conform dejeanul.ro. Vecinii pensionarului au fost cei care au sunat de urgenta la pompieri. Echipajele s-au luptat zeci de minute cu flacarile, inainte sa reuseasca sa le stavileasca si in cele din urma sa le stinga.

Pana la aceasta ora nu se stie exact de la ce a pornit dezastrul. Localnicii cred ca flacarile au izbucnit de la o lumanare lasata nesupravegheata, pentru ca imobilul nu era racordat la reteaua de electricitate. Oamenii s-au temut ca incendiul se va extinde si la casele din apropierea celei distruse de valvataie, dar din fericire pericolul a fost evitat.

Sursa foto/video: dejeanul.ro


incendiu ocna dej dejeanul.ro de DejeanulRo

316 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger