AcasăNewsPanică într-o intersecţie majoră din Bucureşti: maşină de poliţie miliară, făcută PRAF!...

Panică într-o intersecţie majoră din Bucureşti: maşină de poliţie miliară, făcută PRAF! (VIDEO)

accident piata suduluiPanică într-o intersecţie majoră din Bucureşti: maşină de poliţie miliară, făcută PRAF!

Un accident mai puţin văzut a avut loc, duminică, în intersecţia de la Piaţa Sudului, din Bucureşti. Un convoi militar a fost implicat în acest eveniment neplăcut. Două persoane au ajuns la spital.

Convoiul militar ar fi trebuit să participe la repetițiile pentru ceremonia militară cu ocazia încheierii misiunii Armatei României în Afganistan.

Cum s-a produs accidentul?

Accidentul s-a produs în Piața Sudului. Mașina militară a intrat în coliziune cu un alt autoturism care a trecut pe culoarea verde a semaforului. Șoferul și pasagerul mașinii de poliție militară au necesitat îngrijiri medicale și au fost preluați de o ambulanță, fiind transportați la spital.

Polițiștii urmează să stabilească cine este vinovat de producerea accidentului.

Un alt accident grav, pe A2

Duminică dimineaţă, un nou accident a avut loc pe Autostrada Soarelui. Un accident în care au fost implicate cinci mașini s-a produs la ora 09:30 pe Autostrada Soarelui, sensul de mers spre Constanța. Două persoane sunt rănite în urma coliziunii.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la kilometrul 83+500 metri, pe Autostrada A2 pe sensul dinspre București către Constanța, în zona localității Dâlga, județul Călărași, cinci autovehicule au fost implicate într-o coliziune.

În urma accidentului, două persoane au suferit leziuni, urmând să fie evaluate pentru a se stabili dacă se impune transportul la spital. Circulația se desfășoară prin dirijare, pe banda de urgență”, anunță Infotrafic.

 

author avatar
Andrei Ștefan
674 afisari

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine! Sper ca ua fost si victime in amasina militara! Militarii Romaniei sunt tradatori care au adus pederastul nato pe teritoriile nostre! MOARTE MILITARILOR mai ales SRI, SIE, SPP si STS!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger