AcasăNewsPanica! Intalnirea Bilderberg are loc pe fondul unor „exercitii de securitate”

Panica! Intalnirea Bilderberg are loc pe fondul unor „exercitii de securitate”

Bilderbergii se intrunesc anul acesta intre 6-9 iunie,  in Marea Britanie, in aceeasi perioada cu desfasurarea unor „exercitii de securitate”. Elita se teme sa nu iasa ca la Boston!

Nici Ferdinando Imposimato nu-i iubeste pe bilderbergi si noua lor ordine mondiala

Charlie Skelton, de la The Guardian, a aflat ca membrii Bilderberg se vor intruni la luxosul Hotel Grove, langa Watford, la 20 de mile departare de Londra.

„Cazul Boston”, motiv de teama

Intreaga zona din jurul Hotelului Grove este „rezervata” de catre politia din Hertfordshire pentru „exercitii de securitate”, intre 6-9 iunie. Desigur, „exercitiile” au ca scop asigurarea unui spatiu ferit de indiscretii si de tentative teroriste. Dar „cazul Boston” a demonstrat ca o armata de politisti, trupe speciale si alti agenti paramilitari nu pot impiedica o tragedie. De aceea, elita lumii are „emotii” la intrunirea de anul acesta. Uimitor, presedintele de onoare al Curtii Supreme a Italiei, Ferdinando Imposimato, a acuzat recent grupul Bilderberg ca este in spatele atacurilor teroriste din Europa, ca parte a „Operatiunii Gladio” (operatiuni NATO sub steag fals).

„Exemplul Cipru”, bun de urmat

Asa cum avea sa recunoasca, in 2010, fostul secretar NATO, Willy Claes, grupul Bilderberg reuneste in jur de 120 dintre cele mai influente persoane de pe pamant, din NATO, UE, FMI, Banca Mondiala, Banca Centrala Europeana, sefi de guverne, sefi de partide, plus elita bancara,  „insarcinate sa implementeze deciziile din domeniul afacerilor externe si al economiei globale luate in timpul adunarii”.  In 2013, „punctele fierbinti” sunt Coreea de Nord – pentru afaceri externe – si „exemplul Cipru”, pentru evitarea falimentarii bancilor.  Ca pentru „rezolvarea” Siriei si Iranului s-a dat unda verde la intrunirea de anul trecut!

author avatar
Adina Mutar
505 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger