AcasăNewsPanica! Incendiu la Spitalul Floreasca din Capitala

Panica! Incendiu la Spitalul Floreasca din Capitala

Un incendiu a izbucnit, luni dimineata, la Spitalul Floreasca din Capitala. Se pare ca este vorba de un scurtcircuit la un tablou de siguranta din sectia radiologie.

Incendiul a izbucnit in jurul orei 7.15, in sectia de radiologie a Spitalului Floreasca din Capitala. Din fericire, nu au fost probleme de extindere a fumului catre etaje si nimeni nu a fost ranit. Incendiul a izbucnit in sectia de radiologie, care este situata in cladirea veche a spitalului. Este vorba de o zona izolata, iar fumul a urcat pe o scara mai putin circulata, fara ca nimeni sa fie afectat, potrivit informatiilor furnizate de Romania TV.

Potrivit reprezentantilor spitalului, pana vor fi rezolvate problemele din sectia de radiologie, pacientii vor fi consultati in Unitatea de Primiri Urgente sau intr-o alta zona a unitatii sanitare. La unitatea sanitara s-au deplasat trei autospeciale de stingere, o masina de prim ajutor si o alta de descarcerare, dar nu mai era nevoie de ele, intrucat incendiul era deja stins.

„A fost vorba de un incendiu la un tablou electric, izbucnit intr-una din incaperile Spitalului Floreasca. Nu au fost probleme de extindere a fumului catre etaje. Nu sunt victime. Pompierii raman la fata locului pentru a afla cauza izbucnirii incendiului si pentru a depista daca exista un alt pericol de degajare a fumului din cauza acestei instalatii”, a declarat Daniel Vasile, de la ISU Bucuresti.

author avatar
Andra Nesu
355 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger