AcasăNewsPANICA in Mamaia: Mai multe ambulante chemate la hotelul Ministerului de Interne!

PANICA in Mamaia: Mai multe ambulante chemate la hotelul Ministerului de Interne!

Mai multe ambulante au fost solicitate, vineri, la hotelul Ministerelor de Interne din Mamaia dupa ce 15 persoane, adulti si copii, au prezentat simptomele unei toxiinfectii alimentare.

A fost haos vineri pe holurile hotelului MAI din Mamaia, mamele strigand disperate ca au nevoie de o ambulanta, in timp ce alti parinti alergau cu micutii in brate, sa ceara ajutor echipajelor sosite la fata locului. Mai multe echipaje medicale au ajuns la fata locului,  o parte dintre turisti fiind tratati pe loc, insa opt dintre ei au ajuns la spital.

Echipajele de pe ambulante abia au reusit sa faca fata in tot haosul creat de disperarea turistilor care nu stiau cum sa ii determine sa ii trateze mai intai pe copiii lor. Cateva persoane au primit ingrijiri medicale in camerele de hotel, iar opt dintre ele, in stare mai grava, au fost duse la spital, potrivit stirileprotv.ro.

A mancat la pranz ciorba de fasole si tocanita, atat, a precizat o femeie. Cu toate astea, sunt si turisti care spun ca nu au avut nicio problema, desi au mancat in acelasi loc.

Hotelul apartine Ministerului de Interne si cel putin cate un membru al familiilor cazate este angajat in structurile MAI. Directia medicala din cadrul Ministerului a deschis acum o ancheta.

author avatar
Alina Costache
1.215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger