AcasăNewsPanica in Italia, dupa doua cutremure puternice (VIDEO)

Panica in Italia, dupa doua cutremure puternice (VIDEO)

Pamantul s-a miscat din nou in Italia, miscarile telurice – doua la numar, urmate de mai multe replici- sadind teama in randul locuitorilor. Un om a murit, iar alte cateva zeci de persoane s-au ales cu leziuni, dar nu grave.

UPDATE: Un alt seism, de aceasta data de magnitudine 4.4, a avut loc joi dimineata, in jurul orei locale 10, in zona localitatii Castel Sant’Angelo sul Nera, din centrul Italiei, din cate noteaza La Stampa.

––-

Ingroziti de efectele seismului de la finele lunii august, in urma caruia mii de cladiri au fost facute una cu pamantul si aproape 300 de oameni si-au gasit sfarsitul printre ruine, italienii au fost extrem de speriati dupa ce pamantul a inceput sa se miste, seara trecuta, la distanta de cateva ore.

Au inteles din primul moment ca e cutremur, asa ca au cautat sa iasa cat mai repede in strada, unii dintre ei tipand si temandu-se de ce e mai rau, din cate se poate vedea urmarind imaginile ajunse pe Youtube. Prima miscare telurica a avut magnitudinea 5.5, in timp ce urmatoarea a fost si mai puternica, apropiindu-se de cea a cutremurului din august, respectiv 6,1 grade pe Richter.

Ambele seisme au avut epicentrul in centrul Italiei, la cateva zeci de kilometri de Amatrice, regiune afectata puternic de cutremurul din vara. Conform presei internationale, un om a murit, in urma unui infarct – suferit foarte probabil pe fond de panica -si mai multe persoane au suferit leziuni usoare, doar patru fiind ranite mai serios. De asemenea, au fost si imobile afectate de miscarile telurice.

[youtube]Q_0oxQjf6Zw[/youtube]

[youtube]xhDOlB6DMxI[/youtube]

[youtube]j09_ss1OWHU[/youtube]

[youtube]YA5P1NqKutU[/youtube]

[youtube]6tUSGi1urYg[/youtube]

128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger