AcasăNewsPanică în Capitală! S-a tras cu pistolul asupra unui autobuz cu călători

Panică în Capitală! S-a tras cu pistolul asupra unui autobuz cu călători

autobuzPanică în Capitală! S-a tras cu pistolul asupra unui autobuz cu călători

Un incident deosebit de grav a avut loc joi seară în Capitală! Geamul unui autobuz care circula pe linia regională 436 a fost spart cu o bilă metalică. Mașina transporta călători și se afla în mers.

Un călător a apelat repede 112 după ce s-a auzit un zgomot puternic și unul dintre geamurile mașinii s-a spart. Mașina circula pe sensul Buftea-Dămăroaia dintr-un cartier al Sectorului 1 când a fost lovit de un proiectil metalic, la intersecția bulevardului Bucureștii Noi cu strada Cricovului.

De asemenea, a fost avertizat și conducătorul auto, care a oprit. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 5, care au demarat verificări.

Ulterior, pe stradă – în apropierea unde a oprit autobuzul după incident – a fost găsită și ridicată o bilă metalică de mici dimensiuni.

Nimeni nu a fost rănit

În urma incidentului, nu au fost înregistrate victime, potrivit Mediafax.  În autobuz, pe lângă șofer, se mai aflau cinci pasageri (un copil, două femei și un cetățean nepalez în vârstă de 21 de ani), dar, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Cercetările în acest caz au fost preluate de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care încearcă să afle dacă bila provine de la un pistol.

author avatar
Andreea Vlad
656 afisari

3 COMENTARII

  1. „Panică în Capitală! S-a tras cu pistolul …”
    De ce mancati ca cat cu lingura?De unde si pana unde era vorba despre un pistol?O bila metalica putea fi lansata si cu o prastie.Si de unde si pana unde e panica in capitala?Autorul articolului stie insemnatatea cuvantului panica?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger