AcasăNewsPandemia la proces! SUA dă în judecată China

Pandemia la proces! SUA dă în judecată China

Avocatul american Larry Klayman și grupul său de avocatură Freedom Watch, împreună cu compania Buzz Photos din statul Texas au intentat un proces împotriva guvernului chinez, armatei chineze, institutului de virologie Wuhan.

Printre cei inculpați se numără directorului Institutului de Virologie Shi Zhengli, și generalului major al armatei chineze, Chen Wei. În plângerea formulată de SUA s-a declarat că autoritățile din China au declanșat acestă pandemie în mod intenționat printr-o armă biologică folosită împotriva omenirii. Mai mult, SUA solicită despăgubiri de 20.000 de miliarde de dolari. Pe de altă parte, China este acuzată că ar fi generat numărul de morți ai pandemiei și că ar fi furnizat sprijin material teroriștilor și a conspirat pentru a provoca moartea americanilor. Cetățenii din SUA susțin că virusul a fost scăpat de la Institutul de Virologie Wuhan și că a fost „proiectat” de China pentru a ucide populațiile în masă. Institutul de Virologie este construit pe banii omului de afaceri George Soros care s-a implicat în mai multe proiecte.

author avatar
Andrei Coman
540 afisari

3 COMENTARII

  1. Aici,ceva nu se potriveste,institutul de cercetari virusologic fiind construit cu banii lui Soros da directia in care se afla si proprietarii acestuia,nu numai armata chineza.Este posibil ca avocatii din USA sa aiba dreptate,este tot atat de posibil ca aceasta arma biologica sa fi fost utilizata si de unii si de altii,pentru ca loviti au fost cam toti puternicii lumii,insa cei mai pregatiti in a riposta,fiind pregatiti din timp,au fost chinezii.O singura concluzie edificatoare nu se poate trage,nestiind macar jumatate din adevar.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger