AcasăNewsPanarama a trecut la Panamera!

Panarama a trecut la Panamera!

Recunoscut pentru pasiunea si talentul lui de a mototoli artistic asternuturile matasoase ale  domnisoarelor tarzii cu pretentii de dive, Mihai Brent Valmar, director general al Porsche Romania, este pus, acum, in fata unor incercari pe care niciun barbat nu si le-ar dori.

Legatura lui cu fosta sotie a ex-premierului Tariceanu, de care se vorbeste tot mai intens in ultimele doua saptamani, nu are cum sa fie una usoara. Dar asta numai in conditiile in care va rezista mai mult de un an sau se va materializa intr-un eventual mariaj.

Trai linistit pe faima lui Tariceanu

Nu se pune problema ca din punct de vedere financiar Valmar nu ar face fata dorintelor distinsei doamne Ioana Dinu, fosta Tariceanu. Desi si ea are o agoniseala draguta si niste castiguri generoase, gratie lui Tariceanu, sa nu uitam ca Mihai Brent Valmar este un nume care se scrie cu mult mai multe zerouri atarnate in coada si este bine situat in topul celor 100 de manageri din Romania. In egala masura, posturile pe care cei doi le detin, ea notar cu relatii bine intinse si taxe judiciare sau de legalizare pe masura, iar el boss peste Porsche Romania, nu au cum sa fie  amenintate de somaj. Deci,  e liniste si pe frontul asta. Si atunci, care e problema?

Mai bine alergi dupa o turma de iepuri

Mare curaj pe Valmar, dar si un mare risc asumat, sa isi lase o sotie superba si un copil minunat pentru amorul cu nabadaioasa fosta sotie a lui Calin Popescu Tariceanu. Iar acesta se poate declara fericit, punand capat unei relatii compromitatoare si compromise. Nu de catre el, ci de consoarta careia ii fugeau ochii la barbatii care populau mediul ei de lucru, ba chiar si pe al fostului premier. Daca nu ai alta scapare decat sa o comiti, atunci fa-o!, spune folclorul de specialitate. Dar de aici si pana la o face in asa fel incat sa se si afle, e cale cam lunga. O cale pe care, strabatand-o, Ioana nu a obosit. E ca traseul de la panarama la Panamera, ultimul tip de Porsche. Ba chiar si-a dezvoltat cercul de prieteni cu care sa-si petreaca timpul in mod constructiv, caci ce altceva poti face in patul amantului, decat sa construiesti strategii de dezvoltare a afacerilor, nu? Doar nu era sa-i lase sau sa ii incurajeze intru pangarirea iubirii pentru Tariceanu, prin impreunarea precum nimfele cu faunii, pentru ca nimeni nu ar crede asta. Cum naravul din fire n-are lecuire, n-ar fi exclus ca in scurt timp sa aflam si ca amorul actual si nebun dintre ea si Brent Valmar a esuat orgasmatic si penibil in patul unui alt prieten. Sau partener. De aia spuneam ca relatia dintre Brent si deja simpatica faptura Ioana nu e deloc una usoara.  Caci decat sa stai pandar la fundul unei muieri, mai bine alergi dupa o turma de iepuri.

author avatar
Andrei Coman
2.219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger