AcasăNewsPana si Iohannis s-a saturat de tehnocrati!

Pana si Iohannis s-a saturat de tehnocrati!

Iohannis este suparat. Nu pe declaratie ambasadorului american, ci pentru ca Romania nu are insule exotice

Trezit la realitate, Klaus Iohannis s-a prins ca tehnocratii i-au facut praf popularitatea si ii pun in pericol ducerea la bun sfarsit a mandatului prezidential.

”Eu pot sa va spun parerea mea foarte simplu si foarte clar: o tara trebuie sa aiba un guvern politic. E simplu de tot (…) Faptul ca in aceasta perioada de criza am propus o persoana neafiliata politic – si va amintiti ca l-am rugat la vremea respectiva pe domnul Ciolos sa propuna un guvern independent politic, adica un guvern de tehnocrati – a fost o solutie pentru o perioada limitata. Eu cred ca dupa alegeri nu putem sa discutam de altceva decat de un guvern politic”, a decretat scurt presedintele, culmea, la deschiderea noului an scolar. Cum Iohannis face doar din an in paste comentarii politice, si acelea zgarcite, graba de a pune cruce actualului guvern si experientei tehnocrate in general marcheaza inceputul unei noi relatii Iohannis – Ciolos. Una ostila de aceasta data, care omoara din fasa scenariul bazat pe ecuatia Dacian Ciolos = viitorul premier. Ceea ce inseamna si ca toata tabara Ciolos & Comp., risca sa fie lovita de acum inainte de ghinion, stiut fiind ca o repozitionare prezidentiala determina in general inalta functionarime sa schimbe la randul ei macazul. Iar daca asa va fi, sa te tii viata grea pentru tehnocrati!

author avatar
Simona Badulescu
383 afisari

2 COMENTARII

  1. Sigur ca toți doresc un guvern politic pt ca își pun pe funcții oamenii lor care sa răspundă la comenzi. Vor fi ca și pana acum miniștrii care nu au voie sa aibă viziune, proiecte pt tara ci doar pt gasca de partid. Numai în acest guvern tehnocrat am văzut și eu figuri noi de miniștrii, multi cu proiecte pt mai bine, schimbare rapida a acestora dacă gafează.

  2. Un presedinte care, la deschiderea anului scolar, evoca propriile amintiri citind de pe hartie vi se pare un presedinte destept, un presedinte in gura caruia sa ne uitam?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger