AcasăNewsPana sa reporneasca inima Romaniei, un pedelist i-a provocat infarct unui alegator...

Pana sa reporneasca inima Romaniei, un pedelist i-a provocat infarct unui alegator

Maestri ai resuscitarii,  daca ne luam dupa sloganul electoral, democratii nu numai ca nu reusesc sa reporneasca inima Romaniei, ba mai lasa si alte victime in urma.

Severus Militaru a inceput campania cu stangul

Campania electorala dauneaza grav sanatatii. Dupa o discutie in contradictoriu cu Severus Militaru, candidat ARD   pentru un nou mandat de deputat, un barbat de 63 de ani din comuna gorjeana Matasari a murit. Omul a facut infarct, pe fondul unor probleme cardiace.

”Am plecat dimineata cu staff-ul meu pe mai multe strazi, sa vorbim cu oamenii, sa aflam ce probleme au. La una dintre case, m-a intampinat  la poarta un pensionar nemultumit de toata clasa politica si care avea un necaz de recalcularea pensiei. S-a aprins foarte tare, era foarte agitat si am incercat sa-l calmez. Dupa cateva minute am plecat sa vorbesc cu alti oameni de pe strada si am aflat, dupa circa 10 minute, ca acelui om i s-a facut rau si ca a facut infarct”, a declarat deputatul Severus Militaru, precizand ca nu are ce sa-si reproseze. Desi nefericitul incident a fost confirmat chiar de candidat, conducerea centrala a preferat sa-l treaca sub tacere, mai ales ca infarctul nu se potriveste neam cu rolul de ”defibrilator” asumat de ARD.

author avatar
Adelina Ionicel
347 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger