AcasăNewsPână să anunțe noul guvern, Orban stă cu ochii pe Cabinetul interimar:...

Până să anunțe noul guvern, Orban stă cu ochii pe Cabinetul interimar: Totul este blocat

Până să anunțe lista miniștrilor din Cabinetul pe care a fost desemnat să îl formeze și, totodată, să se afle ce anume conține programul de guvernare a viitorului Executiv, Ludovic Orban arată cu degetul în direcția Guvernului interimar și nu pierde ocazia să atace social-democrații.

„La ora actuală, totul este blocat. Avem de-a face cu rămășite de guvern, care nu mai face aproape nimic din ceea ce ar trebui să facă, în schimb face o mulțime de prostii – angajarea de cheltuieli pentru care nu există resurse, forțarea semnării unor contracte pentru care nu sunt îndeplinite condițiile legale, fixarea pe post prin concursuri organizate în toate instituțiile guvernamentale a clientelei politice pesediste”, susține Ludovic Orban.

Cât privește viitorul executiv, Orban aduce în prim plan necesitatea rezolvării unor aspecte ce țin de latura economică. „De asemenea, România are nevoie de un guvern pentru rezolvarea unor probleme extrem de importante, cum ar fi rectificarea bugetară. (…) Este necesară elaborarea legii bugetului de stat, este necesar un guvern care să negocieze acordul de parteneriat cu UE, privitor la exercițiul multianual 2020-2027,. este nec o propunere de comisar european care să nu creeze niciun fel de problemă României (…) este obligatorie pregătirea pentru iarnă”, a punctat liderul liberalilor.

author avatar
Cristina Stefan
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger