AcasăPana la urma le-a reusit! Crystal Harris si Hugh Hefner s-au casatorit...

Pana la urma le-a reusit! Crystal Harris si Hugh Hefner s-au casatorit in Ajunul Anului Nou

Ieri seara, Crystal si „bunicul” Hugh Hefner si-au unit destinele in cadrul unei ceremonii private care a avut loc la Playboy Mansion.

Hugh Hefner a pus prima fotografie de la nunta pe Facebook

Cununia a avut loc cu doar cateva ore inainte de Anul Nou, urmata de petrecere sustinuta intr-un cadru restrans, la resedinta din Los Angeles. Imediat dupa semnarea actelor, mireasa si-a schimbat numele pe pagina ei de Facebook in Crystal Hefner si a notat: „Astazi am devenit doamna Hefner. Sunt foarte fericita, nosocoasa si binecuvantata”. Cei doi trebuiau sa se casatoreasca pentru prima data in luna iunie, 2011, insa mireasa a fugit din Playboy Mansion cu doar cinci zile inainte de mariaj.

Crystal, aratandu-si mandra inelul de logodna

Hugh Hefner, de 86 de ani, a ajuns in sfarsit in fata altarului alaturi de Crystal Harris (26 de ani), blondina cu care are o relatie cu nabadai de cativa ani buni. Se pare ca diferenta de varsta de 60 de ani nu a fost vreun un impediment in mariajul celor doi, Crystal declarand ca dragostea ei fata de Hugh „nu poate fi descrisa in cuvinte”.

Dupa ce a incercat sa devina vedeta de reality show si a esuat lamentabil, Crystal s-a intors cu coada intre picioare la taticul Hugh Hefner. Crystal a fost primita inapoi la Playboy Mansion la inceputul lui 2012, iar in toata aceasta perioada aceasta si-a consolidat relatia cu Hugh. Cand fondatorul imperiului Playboy i-a propus din nou sa ajunga la altar nu a mai ezitat si a spus DA.

author avatar
Manuela Golea
416 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger