AcasăNewsPana de curent in Bucuresti: Zeci de strazi, fara electricitate

Pana de curent in Bucuresti: Zeci de strazi, fara electricitate

Pana de curent, sambata dupa-amiaza, pe zeci de strazi din Bucuresti, indeosebi din sectoarele 1 si 2. Problemele de alimentare cu energie electrica au aparut din cauza unei avarii la reteaua de medie tensiune, potrivit Enel Distributie Muntenia.

Astfel, au ramas fara curent utilizatorii de pe Bulevardul Barbu Vacarescu, Soseaua Colentina, Dorobantilor, strazile Washington, Icoanei, Aurel Vlaicu, Viitorului, Vasile Lascar, Haga, Stefan Negulescu, Petrescu Serban, Teiul Doamnei, Turbinei, Ghica Tei.

De asemenea, probleme au fost si pe strazile Aman, Fierari, Gheorghe Marasoiu, Eugen Botez, Alexandru Filipide, Magnoliei, Argentina, Ion Rusu, Londra si Dimitre Orbescu. Potrivit sursei citate, alimentarea cu energie electrica pe aceste strazi a fost sau va fi reluata progresiv pana in jurul orei 18.30, conform realitatea.net.

Totodata, din cauza avariei la reteaua de medie tensiune au ramas fara energie locuitorii de pe strazile Pantelimon, Vergului, Almasu, Bradesti, Alexandru Ipsilanti, Zambila Ionita si Gara de Nord nr. 6, artere pe care alimentarea cu energie electica va fi reluata in jurul orei 20.00.

429 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger