AcasăNewsPamantul s-a cutremurat din nou in Romania!

Pamantul s-a cutremurat din nou in Romania!

Un seism de intentitate mica, de peste 3 grade pe scara Richter, s-a produs in prima parte a zilei de joi, in zona Vrancea.

Cutremurul a avut 3.1 grade pe Richter, informeaza specialistii in Fizica Pamantului, pe site-ul institutiei. S-a produs la ora 12.51, la o adancime de 107 kilometri, in judetul Vrancea.

Cel mai recent cutremur in aceasta zona, cunoscuta pentru activitatea sa seismica intensa, a avut loc in urma cu trei zile, mai precis luni dupa-amiaza. A fost o miscare telurica de 3.4 grade pe scara Richter, inregistrata la 139 kilometri adancime.

Insa cel mai puternic seism care s-a produs in Romania, de la inceputul acestui an, a avut loc luni, 16 martie. Estimat initial la 4.7 grade pe Richter, magnitudinea acestuia a fost revizuita la 4.6 grade pe scara Richter. E important de precizat ca acest cutremur s-a simtit si in Bucuresti.

sursa foto: infp.ro

author avatar
Cristina Stefan
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger